Tatu – ruský Maxim, január 2008

pridal admin 23.12.2007 o 4:41


Tatu

Ja som ani nevedel, že Tatu ešte existuje a nemám preto ani poňatie, čo doteraz robili. Jedna z nich ale dosť pribrala. Určite poviete, že nie, ona je tehotná. Ale to je nemožné, oni sú lesbičky. A z bozkávania sa otehotnieť nedá! Moja mama mi to vysvetlila. Potrebujete na to otecka a mamičku. Otecko a mamička sa musia veľmi, veľmi ľúbiť. A keď potom má otecko dobrú prácu a dosť zarába, obijme mamičku a tuho ju drží v náručí. A musí byť pri tom tma a musia pri tom ležať. No a potom si musia obidvaja veľmi silno želať dieťatko. A potom priletí anjelik a šípom trafí mamičku do bruška a o deväť mesiacov sa narodí bábätko.* Tadá! Takže tak. Mňa teda neoklamete, Tatu!

* Ak vám mamina povedala, že deti sa rodia zo semienka, a že každý otecko také má a zasadí ho do mamičky, tak to je pekná blbosť. Ako by ste potom mohli jesť melón, há? Verte mi, robí to ten anjelik. Myslím, že sa volá Primeros. Raz som počul, ako ho ocko spomínal.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk