Natalie Portman nie je štetka. Vy áno.

pridal admin 27.3.2006 o 1:18


Hviezda filmu V for Vendetta, ktorý k nám príde do kín 20. apríla, 24-ročná herečka Natalie Portman sa vyjadrila, že práca pre peniaze sa rovná prostitúcii.

„Nikdy by som nechcela pracovať kvôli peniazom, pretože potom sa človek v ničom nelíši od prostitútky.“

Pracovanie pre peniaze! Aký to revolučný a poburujúci koncept! Ešte šťastie, že my všetci ostatní tiež zarábame milióny dolárov a môžeme si vybrať či dnes pôjdeme do práce. A keď na druhý deň za vami príde šéf a opýta sa kde ste boli, tak mu len povedzte, že „Ja tu nepracujem pre peniaze.“ Potom mu ešte zanadávajte do „štetiek“ a s efektným otočením na podpätku odíďte. (Podpätok si treba pripraviť dopredu.)

Ale možno to treba brať s rezervou, keďže Natalie sa tiež raz vyjadrila, že „by bola radšej múdra, ako filmová hviezda“. No, a toto radšej nechám bez komentára.

P.S.: Chcel som sem dať nejaké fotky Natalie, ale keď som ich hľadal stále mi pod jej menom vyskakoval nejaký adolescentný chlapec v čudných ženských šatách, tak tu máte aspoň toho.

         

Edit: Tak vraj toto JE Natalie Portman.



Zaradené pod: Celebrity, Natalie Portman




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk