Christina Aguilera musí Britney naozaj nenávidieť

pridal admin 6.6.2006 o 1:24


Cez víkend sa udeľovali filmové ceny MTV. Mohol by som tu vymenovávať výhercov a bla bla, ale radšej sa venujme ten naozaj zaujímavej časti, a tou je Christina Aguilera. Tá okrem toho, že zaspievala svoju novú pesničku „Ain’t No Other Man„, si nemohla nevšimnúť neprítomnosť jej bývalej rivalky. Na jej adresu sa vyjadrila:

„Je škoda, že Britney už nechodí na akcie a udeľovania cien, pretože to je vždy zábava. Aj keď nie je nominovaná, chýba mi vidieť ako skvele vždy vyzerala na červenom koberci. A tieto akcie boli pre nás jedinou šancou trochu si pokecať, keďže sme obidve tak zaneprázdnené.“

Tak ak toto nie je sarkazmus, tak už neviem. A moja prezývka je Mr Sarkazmus. Takže viem. A toto je sarkazmus. Sarkazmus. Nie… SARKAZMUS. (Áno, tak očividný.) Veď porovnajme: Britney je na pokraji rozvodu, jej manžel nestojí ani za ten vzduch ktorý dýcha, na krku má druhé dieťa a vyzerá ako niekto kto stratil 2 z piatich zmyslov. Zato Christina je šťastne vydatá, chystá nový album a… A vyzerá takto:

     

   

Okej, vyzerá trochu dosť ako kurva, ale s kurevsky dobrým telom. Prepáčte ten jazyk, ale to rozpráva môj penis. A on si do toho kecať nenechá. Dalo by sa povedať, že je veľká osobnosť…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk