Zomrela televízna legenda Aaron Spelling

pridal admin 25.6.2006 o 20:21


Otec takých seriálov ako Starsky & Hutch, Charlie’s Angels, Dynasty, Beverly Hills 90210, Melrose Place alebo Charmed, zomrel v piatok vo veku 83 rokov. Aaron zomrel vo svojom dome, kde bol pripútaný na lôžko, po tom čo 18. júna utrpel mozgovú porážku.

Spelling počas svojho života produkoval viac ako 200 televíznych projektov. Zatiaľ čo on sám svoje seriáli označoval za „sladkosti pre dušu“, kritici ich často označovali za „bezduché sladkosti“.

Slová kritikov sa ťa dotknú, “ priznal v rozhovore z roku 1986. „Ale musíš sa rozhodnúť, či sa chceš zavďačiť 300 kritikom, alebo 30 miliónom fanúšikov.

Po tom čo bol v roku 1989 zrušený jeho seriál Dynasty, a jeho zmluva s televíznou stanicou ABC sa skončila, Aaron sa ocitol bez práce po prvý krát od roku 1960. Šesťdesiatšesť ročného Spellinga vtedy mnohí odpisovali. „Bol som taký deprimovaný, skončil by som, ale televíziu som príliš miloval, “ napísal v svojich memoároch. A už o rok sa na obrazovky vrátil so seriálom ktorý ho preslávil asi najviac: Beverly Hills 90210.

Nech si myslíte že ste akokoľvek cool, ak ste vyrastali v čase keď sa vysielalo Beverly Hills, tak ste ho aj určite pozerali. Uctime si teda legendu, a poďakujme sa mu za Brendu, Dylana a všetky ostatné postavy ktoré by sa bez neho nikdy do našich obývačiek nedostali.



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk