Kupujte kožuchy, uvidíte Pamelu holú

pridal admin 30.6.2006 o 0:55


 

Hviezda Bejvotču [Bay:watch] protestovala proti používaniu kože v Londýnskom výklade obchodu Stelly McCartney. V zmysle hesla „Radšej s holou kožou ako v koži“, Pamela odhalila tú svoju. Spolu s organizáciou PETA vyzvala ostatné celebrity aby sa zriekli nosenia pravých kožuchov.

Chcela by som im odkázať aby začali nosiť umelé kožušiny. Je to hrozné, pretože ľudia vidia hviezdy ako J. Lo a Beyonce nosiť kožušiny a neuvedomujú si koľko utrpenia je za tým.

No, ak tie umeliny vyzerajú tak pravo ako Pameline vnady, tak aj chápem prečo sa ich nechcú vzdať. A ja nemám nič proti protestovaniu, ale treba to robiť poriadne. Časy keď som chcel vidieť Pamelu holú sú preč, ako vlasy na hlave Petra Nagyho. Myslím si, že je na čase aby Pamela odovzdala protestovací business do mladších rúk. Napríklad do tých ktoré majú na konci Jessicu Albu. A ona by potom mohla protestovať prevádzkovaním sexuálnych aktivít so mnou. Dáva to zmysel? Nie. Rovnako ako nedáva zmysel zabíjanie tých úbohých zvierat. Musíme proti nim bojovať ich vlastnými zbraňami. Ja a Jessica. Spolu zachránime svet.

     



Zaradené pod: Celebrity, Pamela Anderson




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk