Superman sa vracia na prvom mieste

pridal admin 3.7.2006 o 0:07


Nové dobrodružstvá muža z ocele zarobili cez víkend v amerických kinách 52, 15 miliónov dolárov. Od stredajšej premiéry tak do šporkasky štúdia Warner Brothers pribudlo už 84, 2 milióna dolárov. A hoci to je úctyhodné číslo, pri rozpočte ktorý sa pohybuje severne od 200 miliónovej hranice (dolárov samozrejme), je otázne či na seba muž z Kryptonu v amerických kinách vôbec zarobí. Samozrejme, pridajú sa k tomu ešte celosvetové zárobky a neskôr aj výnosy z predaja DVD, ktoré Supermana určite vynesú do čiernych čísel.

Ale nedá sa vyhnúť porovnaniu s iným filmov podľa komiksovej predlohy, tretím dielom série X-Men. Filmom, ktorého réžie sa Bryan Singer vzdal, práve kvôli Supermanovi. Mutanti napriek nižšiemu rozpočtu a prevažne negatívnym recenziám zarobili za prvé štyri dni v kinách 122 milióna dolárov. A netreba zabúdať, že už na budúci týždeň sa v kinách objavia Piráti, a tí pravdepodobne v súboji o prvé miesto návštevnosti dostanú Supermana na kolená aj bez kryptonitu.

Ale čísla nie sú všetko a recenzie na muža v červených trenírkach nešetria chválou. Nenechajte si teda Supermana ujsť keď vlietne do našich kín. Aj keď mu to k nám bude trvať trošku dlhšie. Na Slovensku bude totižto Superman zachraňovať svet až od 10. augusta.

A teraz mám konečne dôvod dať sem tieto fotky Kate Bosworth. Pretože hrá Lois Lane, rozumiete? Len preto.



Zaradené pod: Film, Kate Bosworth




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk