Justin Timberlake spomína na Britney

pridal admin 20.7.2006 o 1:28


Aj keď sa dnes už nerozprávajú, Justin Timberlake (25) nezabudol na prvé stretnutie s Britney. Ako hovorí, bola to láska na prvý pohľad.

„Hneď som sa zamiloval. Bol som do nej zbláznený od momentu keď som ju uvidel.“

A hoci je to dnes už „dávna vec„, nezabudol na moment, keď sa vtedy 21-ročný Timberlake s Britney rozišiel.

„Keď sme sa vtedy rozišli, boli chvíle, keď sa ma mohla zastať, postaviť sa na moju stranu. Ale ona to neurobila. A to je v poriadku, ale vtedy som sa musel brániť, “ hovorí udalostiach ktoré ho inšpirovali k napísaniu hitu Cry Me a River.

A zatiaľ čo Justinova bývalá láska sa utápa v škandáloch, Timberlake sa pripravuje na ďalší krok v jeho úspešne rozbehnutej kariére. Tým je album FutureSex/LoveSounds, ktorý vychádza 12. septembra. V osobnom živote sa mu tiež darí. Už tri roky po jeho boku stojí Cameron Diaz. O ich vzťahu hovorí ako o „dospelom„, zatiaľ čo vzťah s Britney dnes označuje za „školskú lásku„.

Je zaujímavé, že celebrity vždy začnú hovoriť o svojom súkromnom živote, tesne pred tým ako má vyjsť ich nový film/kniha/CD (nehodiace sa preškrtnite). Ale čo už, hocičo čo rozplače Britney, je z mojej strany vítané.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk