Scarlett Johansson sa stane tvárou Reebok

pridal admin 25.7.2006 o 23:18


Na jar 2007 sa do obchodov dostane nová kolekcia oblečenia a obuvi, Scarlett „Hearts“ Rbk. 21-ročná herečka podpísala viacročnú zmluvu a okrem spolupráce na vytvorení kolekcie, sa stane aj tvárou nadchádzajúcej reklamnej kampane.

„Reebok má dlhú tradíciu vo vytváraní a navrhovaní špičkových ženských produktov a sú tak ideálnym partnerom na spustenie kolekcie Scarlett „Hearts“ Rbk. Som nadšená, že budem pracovať s Reebok na návrhu tejto línie, “ povedala herečka.

Okej. Tak si to zhrnieme. Reebok podpísal zmluvu so Scarlett Johansson, jednou z najkrajších žien na svete. A teraz si to predstavte. Scarlett Johansson. Tá Scarlett, ktorá bola vyhlásená za ženu s najkrajším poprsím. Ženu, ktorá dokáže svojou čírou krásou rozplakať ľudí, ktorí sa ocitnú v jej prítomnosti. Okej, máte to? Tak a teraz si uvedomte, že ľudia z Reebok ju oblečú do tenisiek a teplákov. Bravó, Reebok, ste marketingoví géniovia.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk