Justin stojí za Lancom

pridal admin 28.7.2006 o 8:20


Justin Timberlake plne podporuje svojho bývalého kolegu zo skupiny ‚N Sync, Lanca Bassa, ktorý sa priznal k tomu, že je gay.

„Lance je môj veľmi dobrý priateľ. Podporujem ho a želám mu všetko šťastie sveta.“

Nie že by bol niekto prekvapený. Alebo to niekoho zaujímalo. V normálnom prípade by som si robil z Lanca srandu. Je toľko dôvodov… Urobil zo seba idiota, keď sa snažil dostať do vesmíru (nie, na to sme nezabudli), jeho meno znie smiešne v slovenčine a napriek tomu, že bol spevák v kapele, v živote som ho nevidel spievať. A jeho priznanie je posledný krát, čo sa kedy objaví v médiách. Pretože jediná šanca, že ešte niekoho bude zaujímať Lance Bass, je keby sa ukázalo, že… Hmm, nie, neexistuje nič čo by spravilo Lanca Bassa interesantným. Ale srandu si z neho robiť nebudem (no možno je už trochu neskoro…), pretože každý má právo byť kým je, bez pretvárky. A nikto by sa za to nemal hanbiť. Dúfam, že si z toho zoberú príklad aj iné celebrity. Tribula, pozerám sa na teba.

Chcel som sem ešte dať nejaké staré fotky ‚N Sync, aby sme videli ako gay vtedy vyzerali. Ale potom som si uvedomil, že nie som gay a ešte k tomu lenivý. Takže tu je nový klip Justina, SexyBack. Tá pesnička je celkom otravná, ale z nejakého dôvodu ju nemôžem dostať z hlavy. Celé ráno si ju pospevujem. Aj bing de sexi béék. Ľudia sa zastavujú a ukazujú na mňa prstom. Ale mne je to jedno. Tejk em tu de bríídž. Pretože so mnou prichádza sexi. Dem adr bójz donou hau tu áákt.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk