Janet Jackson je šťastne zaľúbená

pridal admin 8.8.2006 o 20:10


Hoci Janet (40) v poslednom čase sprevádzali rôzne škandály, od neúspešných albumov, cez odhalené prsníky až po váhové výkyvy, o to šťastnejšia je v súkromnom živote. Už päť rokov po jej boku stojí producent Jermaine Dupri (33). Spojenie ktoré s ním cíti, vraj necítila s nikým iným, a až pri ňom začala uvažovať o deťoch. V novom vydaní časopisu Vibe, Janet rozpráva o tom, aké to je, konečne nájsť toho pravého.

Ako si sa cítila pred tým ako si sa dala dokopy s Jermainom?
Nemyslela som si, že si niekoho nájdem. Myslela som si, že mi Boh požehnal v iných veciach, ale láska mi nebola súdená. Predstavovala som si, že ako 85-ročná budem stále sama. A nevadilo mi to.

Väčšina ľudí je prekvapená, že ste spolu. Ako ste sa dali dokopy?
Jermaine to síce popiera, ale mal to veľmi chytro vymyslené. Na narodeniny mi kúpil pager (kto nepozná, nech si predstaví mobil na ktorom sa dajú iba písať sms – pozn.). Takže si automaticky začnete písať, cítite sa povinný. Tak sa začalo naše priateľstvo a začali sme sa zbližovať. On sa mi zveroval s jeho najdôvernejšími myšlienkami a ja som bola ticho, ale vyrazilo mi to dych. A nakoniec som sa mu aj ja začala zdôverovať. „Pamätáš sa ako si mi hovoril? Mala som ten istý pocit celý môj život, ale nikdy som to nikomu nepovedala. Ty si prvý.“ A nestalo sa to iba raz. Stávalo sa to viackrát. Tak som začala mať pocit, že som stretla moju druhú polovicu.
A iste, budeme mať aj problémy. On je chlap. Ja som baba. Ale naozaj verím, že Boh ma nechal prejsť všetkými tými vzťahmi, pretože ma pripravoval na Jermaina. A som rada, že som tým prešla, pretože to stálo za to. Na konci dúhy je zlato, a ja som to svoje našla.

Nový album 20 Y.O. sa má v obchodoch objaviť 26. septembra. Producentsky sa na ňom podieľal ako Jermaine, tak aj dlhoroční spolupracovníci Janet, producentské duo Jimmy „Jam“ Harris a Terry Lewis. Či sa Jermainovi podarí oživiť kariéru Janet, tak ako sa mu to minulý rok podarilo s Mariah Carey, je otázne. Ale medzi všetkými tými falošnými celebritami, títo dvaja vyzerajú byť úprimne zamilovaní a šťastní. Či už teda Janet predá ďalších pár miliónov albumov, alebo nie,  pre ňu to asi nebude až také dôležité…



Zaradené pod: Celebrity, Janet Jackson




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk