ROZCHOD! Avril Lavigneová opustila manžela!

pridal admin 23.8.2006 o 1:05


Odhalené! Avril Lavigneová si len mesiac po svadbe zbalila svoje veci, vysadla na svoju kolobežku a opustila svojho, teraz už bývalého, manžela. Speváčka takých hitov ako Complicated alebo Sk8ter Guy bola taká rozrušená, že zabudla aj na povinné chrániče! Dopravnej tragédii sa však ešte našťastie so šťastím vyhla.

Čo je však za náhlym pobláznením zmyslov mladej pankrokerky? Žeby sa jej partner Derik Wibleyový už zunoval? Žiadosť o rozvod pre neprekonateľné rozdiely je už na svete. Avril dokonca uvažuje o tom, že sa odsťahuje do Kanady! Avril bola v poslednom čase často vídaná ako sa domov vracia v podnapitom stave, a neustále hádky s manželom často sprevádza fyzické násilie. Na Derekovy. Avril vraj v opitom stave stráca kontrolu a po svojom manželovi hádže všetko čo jej príde pod ruku, od C dur cez gitaru až po D mol. Blízky priateľ páru sa však vyjadril, že za rozpadom mladučkého vzťahu stojí iný muž. Kto to však je, povedať nechcel.

Má už teda Avril za Derricka náhradu? Na koho pleci si Avril vyplakáva svoje zlomené srdiečko? Kto je ten tajný muž v Avrilinom živote? Svet čaká na odpoveď pani, teda pardón, slečna Lavigneovovová. Kedy vyjde Avril s pravdou na svetlo Božie?!? Avril by sa mala zamyslieť nad sebou a svojimi činmi, pretože svet sa prizerá. Dokedy chce Avril klamať svoje mladé fanúšičky, pre ktoré je vzorom a vo všetkom sa ju snažia napodobniť? Aký je toto príklad pre naše deti?

Zľakli ste sa? Tak, a teraz si predstavte, že takéto sračky by ste tu museli čítať každý deň. Môžete si ale utrieť pot z čela. Len som si to chcel vyskúšať. Tak si to vážte. ??



Zaradené pod: Avril Lavigne, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk