Kone – Celebrity 2:0

pridal admin 29.8.2006 o 0:02


Matthew Broderick si na dovolenke v Írsku zlomil kľúčnu kosť. Stalo sa tak po tom, čo spadol z koňa. Tým koňom prekvapujúco nebola jeho žena, herečka Sarah Jessica Parker. Herec sa po páde zotavuje a zranenie by nemalo zanechať žiadne následky. O jeho žene by som si to netrúfal tvrdiť.

V príbuznej správe bolo informované, že Barbara Bach, bývalé Bondové dievča (to je niečo ako Miliónové, ale nie štetka) a exmanželka bývalého člena Beatles, Ringo Starra (Deti, to je taká skupina ktorú počúvali vaši rodičia, keď ešte sex, drogy a rock&roll boli cool. Niečo ako Tokio Hotel. Ale s talentom. A hitmi. A… Hmm, vlastne vôbec nie ako Tokio Hotel.), kde som bol… Aha, tak táto teta si zlomila nohu. Ona nespadla, ju ten kôň kopol. Iný kôň, samozrejme. Ale kôň. Také to, na čom jazdil Winnetou. Err, kde som zase… Každopádne, neviem čo je viac hlúpe. Asi to kopnutie. Ako sa hovorí, „za koňom sa nestojí, ináč nohá vystrelí.“ Okej, to som teraz vymyslel. Ale mohlo by sa to hovoriť.

Okej, jediný dôvod prečo som toto sem dal, je tá fotka koníka. Je taký pekný. Osedlám si ho a odnesie ma do čarovného zámku za dúhou. A tam si pre mňa príde krásny princ… Uh, čo som to dnes do čerta zjedol…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk