Elton John chce nahrať hip-hopový album

pridal admin 28.8.2006 o 23:12


59-ročný spevák v novom vydaní časopisu Rolling Stone prezradil, že by rád nahral hip-hopový album. Chcel by na ňom spolupracovať s najväčšími menami, ktoré sa v tomto žánri pohybujú.

„Chcel by som spolupracovať s ľuďmi ako Pharrell, Timbaland, Snoop, Kanye, Eminem a skúsiť, čo z toho bude. Možno to bude katastrofa, možno to bude fantastické. Nebudeme vedieť, kým to neskúsim.“

Elton dodal, že by chcel spojiť svoje pesničky a melódie s hip-hopovými rytmami. Priznal sa, že je fanúšikom skladieb ako No Diggity od Blackstreet alebo California Love od Tupaca. Nebude to však Johnove prvé zahrávanie sa s hip-hopom. V roku 2001, na udeľovaní cien Grammy, vystúpil s obrovským úspechom s Eminemom a jeho pesničkou Stan. Eltonov nový, ešte klasicky ne-hip-hopový album, The Captain and the Kid vychádza v septembri.

Eltona mám rád. Je to malý, tlstý, škaredý keksík, a nikto si z toho nerobí väčšiu srandu ako on. A hoci ten nápad s hip-hopovým albumom znie šialene, mohlo by to fungovať. Ak sa Elton obmedzí na spievanie, produkciu prenechá spomínaným producentom a na rapovanie si pozve pár raperov… Prečo nie? Určite to nemôže byť horšie ako Kevin Federline…



Zaradené pod: Celebrity, Elton John




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk