Paris je obžalovaná

pridal admin 27.9.2006 o 0:19


Paris Hilton bola oficiálne obžalovaná za jazdu pod vplyvom alkoholu. Stalo sa tak po tom, čo bola 7. septembra zadržaná za prekročenie rýchlosti na jej Mercedese SLR. Paris môže dostať až pol roka väzenia a pokutu 1000 dolárov. Keďže je to však jej prvý prehrešok, očakáva sa, že za mreže nepoputuje. Okrem pokuty ju však čaká rehabilitačný program a podmienka (pravdepodobne 3 roky). Hovorca Paris Hilton, Elliot Mintz sa k prípadu vyjadril takto:

„Paris celá tá záležitosť mrzí. Nikdy pred tým nebola zatknutá. Celá tá policajná procedúra bola pre ňu veľmi chaotická. Bolo to pre ňu ponižujúce, a neberie to na ľahkú váhu.“

Naozaj verím, že to Paris naozaj mrzí. Aj mňa by nasralo keby ma chytili ako sa opitý vyvážam na mojom Medveďovi. Zasratí policajti, nedajú človeku pokoj. Takisto verím, že to neberie na ľahkú váhu. Síce sa bezprostredne po incidente v rozhovore pre jedno rádio k incidentu vyjadrila, že „to nič nebolo a mala iba jednu margaritu“. A autom sa potom ponáhľala preto, že bola hladná a išla si kúpiť hamburger. Aj to jej samozrejme verím. A moju slepú vieru v svätosť Paris Hilton nezlomí ani fakt, že podľa štúdie musí 62 kilová žena vypiť 3 alkoholické nápoje za jednu hodinu, aby dosiahla 0, 8 promile alkoholu v krvi. A to že presne toľko mala Paris, samozrejme nič neznamená. Ani to, že Paris váži 49 kg. Keď hovorí, že nepila, tak nepila. Ale to, že jej vlasy sú prirodzene blond, tak to jej neverím. Určite si ich farbí. Podvodníčka jedna.



Zaradené pod: Celebrity, Paris Hilton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk