Jednohubky

pridal admin 13.10.2006 o 2:16


Jennifer Aniston poprela správy, že sa rozišla s Vince Vaughnom. Takisto poprela, že si dala upraviť prsia. Nevyjadrila sa k tvrdeniam, že ak by sa s Vincom rozišla, bola by ochotná mu odpustiť, ak by si priznal celú vinu a prestal tvrdiť, že mali prestávku.

Linda Evangelista (41), supermodelka, ktorú si pamätajú vaši rodičia, sa stala prvýkrát matkou. Chlapček dostal meno Augustin James Evangelista. Už teraz je jasné, že si z jeho nudne obyčajného mena budú jeho celebritní spolužiaci v škole robiť srandu.

Kate Hudson je stále častejšie vídaná s Owenom Wilsonom. Stále však tvrdí, že on nie je dôvod rozpadu jej manželstva. Owen bol naposledy dokonca prichytený ako sa hrá s jej synom pred jej domom. Čo znamená, že Owen Wilson je buď pedofil, alebo po nociach hrá opičí wrestling s Kate Hudson. A keďže malý Hudson vyzerá veľmi zavádzajúco, a je ťažké rozhodnúť sa, či ho lákať na barbieny, alebo angličáky, prikláňam sa k druhej možnosti.

A ešte jedna správa zo sekcie Koho-to-kua-zaujíma?: Stará čarodejnica Madonna si predsa len adoptovala 1-ročného chlapčeka z Malawi. Už teraz sa teším na deň, keď tento trend nakupovania detí z chudobných krajín prestane byť v móde. Titulok z budúcnosti: Madonna volá políciu na malého černoška, ktorý sa potuluje po jej pozemku.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk