Nicole Scherzinger pripravuje sólový album

pridal admin 23.10.2006 o 22:22


Hoci Pussycat Dolls len pred pár dňami dokončili videoklip k ich poslednému singlu z albumu PCD, pesničke Wait A Minute, ich hlavná cica intenzívne pracuje na jej sólovom albume. Nicole by ho rada vydala na začiatku budúceho roka. Nie je ale ešte jasné, pod akým menom ho vlastne vydá.

„Možno Nicole Scherzinger, možno len Nicole. Určite sa to ale nebude odvolávať na Pussycat Dolls. Fergie dostala svoju prezývku podľa jej priezviska, Ferguson. Možno by ma ľudia mohli volať Scherzie… Alebo Zinger, “ dodáva s úsmevom.

Na svoj album si Nicole samozrejme prizvala talentovaných hostí ako Akon, Sean Garrett (zložil hity pre Ushera, Beyonce a napríklad pracoval aj s Pussycat Dolls na ich aktuálnom hite Buttons), super-producent Timbaland (ten produkoval spomínanú pesničku Wait A Minute) a samozrejme všadeprítomný Will.I.Am z Black Eyed Peas (ten zase pre PCD produkoval predchádzajúci singel Beep).

„S Black Eyed Peas sme boli na spoločnom turné, a veľa času sme strávili v jednom buse, kde sme mali nahrávacie štúdio. Pracujeme na jednej pesničke, ktorú by ste určite nečakali. Keď ju budete počuť, neuveríte, že to spieva Will.“

Jej sólová kariéra však podľa Nicole neznamená koniec Pussycat Dolls. Neodvratnému odchodu sa zatiaľ bráni a plánuje s nimi nahrať aj druhý album. Už čoskoro sa dievčatá vyberú na americké turné s Christinou Aguilerou. V budúcnosti by sa Nicole tiež chcela vrátiť k herectvu, ktoré pôvodne študovala.

     







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk