Britney konečne poslala Kevina do péčka

pridal admin 8.11.2006 o 0:11


Speváčka po dvoch rokoch manželstva konečne požiadala o rozvod. Udalosť, ktorá je tak šokujúca ako mužskí striptéri na Tribulovej párty, je tak po prezentácii nového výzoru (foto v pokračovaní) posledným krokom k znovuzrodeniu Britney. Ako dôvod udala hollywoodsku klasiku, „neprekonateľné rozdiely“. Britney žiada opatrovníctvo obidvoch detí, s tým, že nenamieta proti Kevinovým návštevám. V 24. rokoch je to pre Britney druhé skrachované manželstvo.

Federline len pred nedávnom vydal svoj debutový album, na ktorom sa hrá na rappera. Nezabudol sa všade kade chodil, chváliť svojimi „schopnosťami“ a vo svojej ignorantskej arogancii si nevšimol, že sa mu pri tom celý svet smeje. Britney našťastie v tomto vzťahu spravila jedinú dobrú vec, a tou je predmanželská zmluva. Takže Kevin okrem polovice ich domu nedostane prakticky nič. Oh, sladké to zadosťučinenie. A ak k nám bude život zvlášť dobrý, bude toto posledný krát čo o Kevinovi čítame, pred tým ako sa v kriminálnej sekcii nejakých lokálnych novín objaví správička, že istý Kevin F. sa pokúsil vylúpiť bankomat. Až na to, že to bude schránka na poštu, a Kevin bude o pár hodín zatknutý v potravinách kde začne vystrájať po tom, čo mu predavačka odmietne prijať pohľadnice z Hawaiia ako platidlo za fľašu čúča. Alebo čokoľvek to je, čo v Amerike pijú homelessáci.



Zaradené pod: Britney Spears, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk