Šľapka chce mať deti, učí tú druhú tancovať na tyči

pridal admin 7.12.2006 o 2:11


Titulok a obrázok v podstate hovoria za všetko. Koniec sveta musí byť blízko, pretože Paris Hilton sa chce rozmnožovať. Očividne ovplyvnená časom stráveným s Britney Spears, prehlásila:

„Je mojím snom mať štyri deti do tridsiatky, “ prehlásila speváčka herečka z-nepochopiteľných-dôvodov-mediálne-známa-osoba. Samozrejme nepochybuje o tom, že to je dobrý nápad a hneď má aj po ruke jednoznačný dôvod prečo tomu tak je. „Starám sa o zvieratá, takže mám mojím deťom čo dať.“

Tieto dve sa od seba fakt majú čo učiť. Paris podľa najnovších správ ukazuje Britney nejaké tie striptérske ťahy a trénujú aj na tyči, ktorú má Paris doma. Britney jej na oplátku môže ukázať ako sa nestarať o deti. A viem, že som hovoril, že Britney sem už dávať nebudem, ale jednak je to s bulvárnymi záväzkami po víkende ako so značkami a križovatkami*, ale hlavne sem odmietam dávať fotku Paris Hilton. Na každej vyzerá rovnako, takže si pozrite ľubovoľnú inú fotku Paris Hilton, alebo si jednoducho predstavte nahúlenú blondínu s tupým výrazom v tvári a skleneným okom.

* Za nimi už neplatia.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk