Všetko najlepšie Hercules!

pridal NoName 24.9.2019 o 20:25


“Toto je príbeh z dávnych čias. Z čias mýtov a legiend, keď boli starí bohovia malicherní a krutí a zoslali na ľudstvo osud utrpenia…” A tým je zrejme neúprosne plynúci čas. Kevina Sorbo dnes čakajú na torte 61 sviečok!

Len nedávno oslávil 61 Luke z Gilmoriek a dnes oslavuje rovnaký počet krížikov aj seriálový Hercules. Podobne ako pri seriáli Xena, aj pri Herculesovi si pamätám úvodnú znelku. Xena, teda jej predstaviteľka Lucy Lawless má o desať rokov menej ako Kevin aka Hercules. Všimli ste si ju v seriáli Dva a pol chlapa? V tej časti, keď sa Charlie tváril, že je gay. No, už ale odbočujem, poďme rýchlo k oslávencovi. Teraz som si spomenula, že aj Kevin si zahral v tom istom seriáli. Hral otca Kandi aka Alanovej druhej manželky, že?

Kevin Sorbo sa narodil 24. septembra 1958. Počas študentských rokov pričuchol snáď ku každému významnému americkému športu a k herectvu sa dostal až na univerzite. Po niekoľkých bezvýznamných rolách, prišiel zlom v roku 1994. Stvárnil poloboha Herculesa v piatich televíznych filmoch. O rok neskôr vznikol seriál Hercules, ktorý to dotiahol 6 sérií a 116 častí. Kevin samozrejme nie je iba Hercules. Zahral si v pokračovaniach filmov Kráčajúca skala (netuším o čom to bolo), v paródii na film 300 (ble ble ble), mihol sa v skutočnom filme Surfistka a taktiež ste si ho mohli všimnúť aj v seriáli Supergirl. Ak ste teda fanúšikom. Ja teda veľmi nie.

Ešte v roku 1997, keď si konečne strihol hlavnú úlohu vo filme (Kull dobyvateľ) a mal úspešne rozbehnutý seriál, Kevinovi bola zistená aneuryzma v ramene, ktorá mu spôsobila štyri mŕtvice. To odhalil až vo svojej knihe z roku 2011. V súkromí je šťastne ženatý už 21 rokov a to s herečkou, ktorú spoznal, ako ináč, pri natáčaní seriálu Hercules. Sam Jenkins Sorbo v ňom stvárnila Serenu. Dnes majú spolu tri deti – dvoch synov a jednu dcéru.

 

Jedna bez trička

 

Dajme tomu, že aktuálna foto

 

To je tá paródia na film 300: Bitka pri Thermopylách

 

Jedna so seriálovou a skutočnou manželkou

 

So seriálovým parťákom Iolausom alebo teda hercom Michaelom Hurstom

 

S rodinou

 

A jedna bláznivá

A dajme si aj tu Xenu ??

 

Zdroje: imdb.com, wikipedia.com, g.cz, citypages.com, higherlevelagency.org, legionofleia.com, plotek.pl, world.wng.org, hub.entertainmentrings.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk