Tureckí herci

pridal Nikky 26.9.2019 o 16:10


Na tejto pikoške si pošmáknu hlavne baby pikoškárky.

 

Ospravedlňujem sa, sľúbená pikoška o tureckých hercoch prišla trocha neskôr (ležala som v nemocnici), ale hlavne že prišla. Po úspechu článku o ženách herečkách, vám prinášam rebríček najsexi hercov!

Na moju obranu chcem na začiatok objasniť, že vôbec nepozerávam turecké seriály na Slovensku a tak vôbec neviem čo práve u nás beží. Rebríček som zostavila na základe vašich požiadaviek a popularity hercov tu v Turecku. Nech sa páči, slintajte!

p.s. Ak náhodou pre niekoho Turci nie sú jeho „šialok kávy“, tak dajte do komentov vedieť koho by ste si prosili nabudúce.

 

NA KONCI NÁJDETE HLASOVANIE O NAJSEXI TURECKÉHO HERCA

 

Burak Özçivit

1. Prvé a zaslúžené miesto patrí top tureckému hercovi menom Burak Özçivit. Burak začínal ako model (na Turka je vysoký, meria 184 cm a má dobre stavané telo). Momentálne patrí k najlepšie plateným hercom a vidieť ho môžete po Istanbule aj na rôznych fashion bilboardoch. Má 34 rokov, je ženatý a má jedno dieťa. Hrá nielen v seriáloch (u nás známe hlavne Nekonečná láska či Sultán), ale aj vo filmoch. Dosť bolo kecov, kochajte sa.

 

Máme aj paparazzi foto z pláže

 

Momentálne zapustil dlhé vlasy

 

Canom Yamanom

2. Druhé miesto patrí Canovi Yamanovi. U nás ho poznáte zo seriálu Príchuť lásky (ak sa mýlim, opravte ma, tieto seriály poznám pod tureckými názvami). Je 183 cm vysoký a má 29 rokov.  Jeho matka je z Macedónska a pikoškou je, že je vyštudovaný právnik. Momentálne hviezdi vo filmoch, hlavne romantických komédiách. Údajne hovorí plynule 4 jazykmi a vraj je single. Tak baby , môžete bookovať letenky ??

Taký Jason Momoa typ mixnutý Bradom Pittom v mladosti

 

 

Adonis jeden

 

Ceyhun Mengiroglu

3. Na tretie miesto som zvolila herca menom Ceyhun Mengiroglu. Za mňa úplne neturecký typ (predsa len bežní Turci čo chodia po uliciach sú malé, chlpaté typy s veľkým pupkom a bradou). Má 32 rokov a atletickú postavu. Preto nikoho asi neprekvapí, že začínal ako model. Úprimne netuším aký seriál s ním fičí u nás, no tu je populárny vďaka telenovele Paramparca (Broken Pieces). Už 4 roky randí s herečkou Dilarou Aksuyek.

 

 

V civile s priateľkou

Mehmet Günsür

4. Do rebríčka nesmiem zabudnúť zaradiť hercov zo seriálu Sultán. Mehmet Günsür hral sultánovho prvého syna Mustafu, ktorý nakoniec skončil tragicky. Mehmet má už 44 rokov a takisto začínal ako model. Momentálne hrá vo filmoch, aj divadle, je ženatý a má 3 deti.

Zdá sa mi to, alebo sa tu chce niekto podobať na Johnnyho Deppa?

 

Ako Mustafa v seriáli Sultán

 

Gürbey Ileri

5. Ďalším fešákom zo Sultána je Hurremin prvý syn Mehmet alias Gürbey Ileri. Poznať ho môžete aj zo seriálu Kúsok zo mňa. Má 31 rokov, je vyštudovaný herec a zatiaľ čo v Sultánovi bol „mladé ucho“, v poslednej dobe zmužnel a nechal si narásť bradu. Ináč podľa môjho názoru má fakt dobré husté vlasy, môže robiť reklamu na šampóny.

 

Modelkovské časy

 

A dnes

 

Aras Bulut Iynemli

6. Posledným podľa mňa sexy hercom zo Sultána je Hurremin druhý syn Bayezid. Aras Bulut Iynemli je jeho predstaviteľom. Podľa kritikov patrí medzi najlepších mladých tureckých hercov, o čom svedčí aj jeho bohatá filmografia. Má 29 rokov, a zaujímavé je, že má vyštudované letecké inžinierstvo. Je údajne single.

 

V seriáli Sultán

 

Na titulke tureckého GQ (stal sa mužom roka 2018)

Kivanç Tatlitug

7. Kivanç Tatlitug je meno ďalšieho fešáka, ktorého asi poznáte zo Zakázanej lásky. Na konte má ale oveľa viac melodrám, ako hovorím, Turci sa v drámach vyžívajú. Tento vysoký herec (187cm) hral kedysi profesionálne basketbal, no potom asi zistil že herectvo vynáša lepšie.  Tiež sa venoval modelingu a za rok 2002 vyhral cenu Best model of Turkey a Best Model of the World. Je ženatý a kolujú o ňom chýry, že je aj pekne žiarlivý.

Presne takto Turci nevyzerajú

 

Ležérne pohodený na pohovke

 

Murat Yildirim

8. Murat Yildirim je veľmi aktívny a tu v Turecku populárny herec. Objavuje sa v rôznych seriáloch, filmoch, reklamách a moderoval aj tunajšieho Milionára. Má 40 rokov, je druhý krát ženatý a herectvo tiež pôvodne neštudoval. U nás ho zrejme poznáte zo staršej telenovely Láska a trest.

 

Vo filme s Meryem Uzerli

 

Ako moderátor Milionára

 

Çagatay Ulusoy

9. Çagatay Ulusoy je meno ďalšieho pána na holenie. Tento 188 cm vysoký herec začínal v seriáli Feriha. Má bulharsko- srbský pôvod, a taktiež začínal ako model. Má 29 rokov, rád cestuje a stráži si súkromie, takže sa po jeho boku zatiaľ žiadna žena neobjavuje.

Vo Ferihe

 

 A dnes

Tolga Mendi

10. Tolga Mendi je meno posledného fešiho v našom rebríčku (ak som podľa vás niekoho vynechala, kľudne dajte vedieť v komentoch). Neviem či vám je známy u nás z nejakých telenoviel, no dá sa povedať, že má kariéru ešte len pred sebou. Mihol sa v troch seriáloch a to pritom herectvo pôvodne neriešil, našli si ho skauti z produkčnej agentúry. Má na to všetky predpoklady, je vysoký a dobre stavaný. Má 25 rokov a randí s miestnymi modelkami.

V seriáli New Bride

 

A v civile

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

>>> Za turecké herečky môžete hlasovať TU! <<<

 

Zdroje: wikipedia.org,  biyografi.kim,  internethaber.com,  showtv.com,  instagram.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk