Malý Archie v krčme!

pridal NoName 27.9.2019 o 16:13


Ježišku na krížku, ako si to mohol dopustiť?

4-mesačný Archie sa vydal s mamkou a tatkom na pivo. Akože fakt. Do krčmy. Bábätko. Všade samé cigarety, alkohol a hluk. Sú tí rodičia normálni? Čo len z toho decka vyrastie? Sodoma-Gomora!

Takto nejako vyzerajú reakcie priemerného Brita, na obludný čin Meghan a Harryho. Priemerný Brit má totiž Sussexovcov poriadne v zuboch a nič im nedaruje.

Za Harryho a Meghaninou návštevou krčmičky vidím najmä pokus priblížiť sa bežným ľuďom po tom ich fiasku so súkromným lietadlom. V rýchlosti zhrniem – Harry a Meghan sa vyvážali súkromnými lietadlami a tvárili sa, že to tak musí byť. Kate a William medzitým nasadli na úplne bežnú komerčnú linku a názorne im predviedli, že sa to dá aj inak. Momentálne už aj Meghan a Harry lietajú komerčnými linkami, ale tú hanbu to celkom nezmylo.

Meghan a jej PR tím určite pilne premýšľali, ako by mohla vojvodkyňa Britom dokázať, že aj ona je len obyčajná skromná dievka. A tu komusi skrsol v hlave brilantný nápad! Vezmeme Archieho do krčmy!

Ja by som veru tomu beťárovi, čo toto vymyslel, dala hodinovú výpoveď. Nechcem byť pokrytec, moje druhé dieťa navštívilo krčmu vo veku dvoch týždňov. Krčma mala terasu a prvé dieťa sa medzitým hralo na preliezkách. Napriek tomu som z toho mala fakt hrozný pocit. Pozerala som sa do stola a dúfala som, že ma nikto nespozná. Pretože čo? Deti do krčmy nepatria! Aspoň podľa sídliskových konzervatívcov, starých babiek a sociálky.

Krčma, ktorú Sussexovci navštívili, sa volá Rose & Crown. Ak by ste sa chceli ísť osobne presvedčiť, či je toto miesto vhodné pre dieťa, nájdete ju vo Windsore, neďaleko sídla Frogmore Cottage. Harry si dal niekoľko pohárov piva a Meghan si dala gin tonic a Long Island, aby dokonale prepojila britskú a anglickú kultúru…

Nie, robím si srandu. Pila len vodu. Ale trochu ste sa zľakli, nie? Malý Archie údajne ani nepípol. Dokonca ani keď ho Meghan vlastnoručne prebaľovala. Mladá rodinka strávila v pube asi dve hodiny, sprievodcov im robili osobný strážca a dvaja policajti.

 

Ospravedlňte prosím kvalitu fotografií. Ignác už mal v sebe tiež niekoľko pív a fotografie omylom odfotil kalkulačkou.

 

 

 

Zdroj: tmz.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk