Ako sa darí Hughovi Jackmanovi a jeho manželke?

pridal NoName 1.10.2019 o 20:42


Pred Ignácom neunikne nikto!

V uliciach New Yorku bola spatrená táto sympatická dvojica. Hugh Jackman s manželkou Deborrou-Lee Furnessovou sú pre mňa esenciou úprimnej lásky. V Hollywoode sa totižto pestujú len takzvané krásne vzťahy. Špecifikovala by som to asi tak, že spolu ľudia tvoria pár len naoko. Zvyčajne krátko trvajúce vzťahy, končiace sa škandalóznymi rozvodmi máme z týchto končín na tanieri takmer neustále. Ale tento pár je pre mňa ako iskierka nádeje. Nádeje, že sa ešte ľudia dokážu mať radi aj navzdory sláve. Ľudia zvyknú prepadnúť sláve a moci, keď už si myslia, že dosiahli vrchol, nevedia čo so sebou. Koniec filozofickej minútky.

Nedávno sa Hugh vyjadril pre magazín Closer, že chodieva rád podporovať svoju 14 ročnú dcéru Avu na hodiny tanca. Tá mu ale po premiére filmu The greatest showman, na hodiny zakázala chodiť, pretože ho obliehali Avine mladé tanečné kolegyne. Odmietnutia sa mu dostalo aj od jeho 18 ročného syna Oscara, ktorý demonštruje svoju plnoletosť odmietaním otcovských rád. (To svedčí o jeho nezrelosti, just sayin..) Rodičia si pomaly musia zvykať na autonómiu svojich detí. Radosť im ešte robia ich psíkovia Dali a Allegra, ktorých na fotkách nižšie venčili.

P.S.: Obe deti sú adoptované a zmiešanej rasy, nakoľko o 13 rokov staršia Deborra-Lee Furness 2-krát potratila a tak sa rozhodli pre adopciu.

 

Deborra sa úplne vykašlala na make up, pre mňa ďalší dôkaz toho, že žijú reálny život.

 

 

 

S dcérou Avou.

 

So synom Oscarom.

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk