Celebrity, o ktorých ste možno netušili, že majú spolu dieťa

pridal NoName 6.10.2019 o 11:36


 

Poďme si dať opäť takú pikošku plnú možno neaktuálnych, ale zaujímavých a hlavne málo známych pikošiek.

Linda Hamilton a James Cameron

Známy režisér má dnes 65 rokov a na konte päť manželstiev. Hoci to posledné funguje už dobrých 19 rokov, kedysi bol ženatý aj s neohrozenou Sarah Connor. Pre Lindu to bolo jej druhé manželstvo, pre Jamesa štvrté. Boli to síce slabé dva roky a Linda sa kdesi vyjadrila o ich manželstve ako o “príšernom”, avšak z ich vzťahu vzišla dcéra menom Josephine Archer. Tá ma dnes 26. Z matkinej strany má staršieho nevlastného brata a z otcovej troch súrodencov. Pre zaujímavosť – tú poslednú a súčasnú manželku Jamesa Camerona si možno pamätáte z Titanicu. Hrala totiž vnučku babičky, ktorá rozprávala celý ten príbeh.

 

Kate Beckinsale a Michael Sheen

Hoci títo dvaja neboli nikdy manželia, chodili spolu celých 8 rokov (1995-2003). V roku 1999 sa im narodila dcéra Lily. I keď pre oboch je Lily nateraz jediným dieťaťom, nedávno sme vás informovali, že Sheenova aktuálna partnerka s ním čaká dieťa.

 

Bridget Moynahan a Tom Brady

Ešte pred manželstvom s krásnou Gisele Bündchen a ich dvoma deťmi, chodil Tom s modelkou Bridget Moynahan. Tá zistila, že je v treťom mesiaci tehotenstva až po ich rozchode. Ich syn s menom John Edward Thomas Moynahan sa narodil v roku 2007.

 

Laurie Metcalf a Jeff Perry

Sestra Roseanne, či matka Sheldona Coopera bola vydatá za herca Jeffa Perryho celých 9 rokov (1983-1992). Jeffa ste možno registrovali v seriáloch Scandal či Grey Anatomy. Majú spolu jedno dieťa – dcéru a dnes herečku Zoe Perry, ktorú zrejme poznáte ako matku malého Sheldona Coopera (Young Sheldon).

 

Melanie Brown a Eddie Murphy

Ich vzťah bol skvelým zdrojom pre bulvárne články. Hlavne keď Mel B musela DNA testami dokazovať, kto je otcom jej dcéry Angel. Herec teraz musí Spajske prispievať sumou 25 tisíc dolárov mesačne. No Eddie sa musí pekne obracať, keďže má aktuálne 10 detí s 5 rôznymi ženami. Za to Mel B ich má tri. Samozrejme s troma rôznymi mužmi. Veď žijeme v modernom svete.

 

Meg Ryan a Dennis Quaid

Meg Ryan bola iba raz vydatá. A to za herca Dennisa Quaida v rokoch 1991-2001. Ich syn sa narodil pred 27 rokmi. Meg si v 2006 adoptovala z Číny Daisy True, ktorá má aktuálne 15 rokov. Tri roky po rozvode s Meg, to skúsil Dennis Quaid s manželstvom po tretíkrát a to s realitnou maklérkou Kimberley. S ňou má dve deti a rozviedli sa minulý rok.

 

Frances Fisher a Clint Eastwood

Clinta Eastwooda snáď netreba predstavovať, za to Frances Fisher mi je povedomá iba ako mama Rose z Titanicu. Clint Eastwood oslávi budúci rok krásnu 90-tku. Má 8 detí so 6 ženami, pričom o tej najstaršej dcére sa dozvedel oveľa neskôr. S Frances má dcéru Francescu, ktorá má dnes 26 rokov, je druhýkrát vydatá a má ročného syna nevedno s kým.

 

Vanessa Marcil a Brian Austin Green

Osobne som netušila, že Brian Austin Green má už štyroch synov. Ako iste viete, troch synov má s Megan Fox. Ešte v roku 2002 mu porodila prvého syna herečka Vanessa Marcil. Kassius Lijah Marcil-Green má dnes 17.

 

Helena Christensen a Norman Reedus

Čerstvý 50-tnik Norman Reedus má jedno dieťa – syna Mingusa Lucien Reedus s dánskou modelkou Helenou Christensen. Ten oslávi v októbri 20 rokov. Norman stále tvorí pár s Diane Kruger, ktorá minulý rok porodila dcéru.

 

Zdroje: zimbio.com, csfd.cz, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk