Vládkyňa zla prichádza.

pridal NoName 7.10.2019 o 15:42


Práve včas, veď o pár dní tu máme Halloween.

Angelina Jolie sa zúčastnila na japonskej premiére filmu Maleficent, a.k.a Vládkyňa zla. Keď už sme pri tých názvoch filmov, ešte sucho skonštatujem, že v češtine sa to volá Zloba. Táto rola jej veľmi pasuje, minimálne maskéri si musia pochvaľovať. Stačí len zvýrazniť vyziabnuté kosti a z 8 hodinového maskovania je hneď pár hodín ušetrených. V kútiku duše dúfam, že nie som jediná, ktorá si myslí, že by si Angelina sem tam mohla dopriať nejaké to pečené koleno, alebo bryndzové halušky, keď už má tie slovenské korene. Dobre rozložených 10 kilogramov by jej postave len ulahodilo.

Záhadný tajný zdroj, sa len pár dní pred premiérou filmu vyjadril pre magazín USWeekly, že Brad Angelinu do spoločného manželského zväzku tlačil. Síce nechápem, k čomu by tento šplech mal slúžiť, ale média si prehlásenie aj tak spájajú s promovaním filmu. Ja som však skeptická. Tento film je určený pre vekovú skupinu, ktorú nezaujíma nejaký rozvod sprevádzajúci dramatické zvraty a teátra (pikošku o rozvode čítaj TU).

Do Tokia ju sprevádzal syn Maddox, ktorý to mal zo školy v Soule len na skok, a dcéra Zahara, ktorá ako jediná zo stáda detí Jolie-Pittovcov zastáva ženské pokolenie. Pardon, špecifikujem to, zastáva ženské pokolenie viditeľnými pohlavnými znakmi.

 

Dramatické ántré. Ako pop star! Ale Angie má aspoň šaty vhodnej dĺžky. Žiadne gaťkokraťase.

 

 

 

Ja sa pri pohľade na ňu nemôžem ubrániť pocitu, že je sústavne hladná. Prečo si to tie ženy robia?

 

 

Tie žilnaté ruky. Brrr.

 

S Maddoxom a Zaharou. Tej už bolo zrejme dlho a rozmýšľala nad únikovým plánom.

 

Aspoň z jedného dieťaťa jej vyrastá žena. A z Maddoxa pohodový sympaťák.

 

Takýto zamyslený pohľad mávam pri pozeraní do jedálneho lístka. To ale Angelina asi nepozná.

 

Trailer:

Zdroje: dailymail.co.uk, nytimes.com, youtube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk