Bella Thorne má novú frajerku

pridal WonderWoman 8.10.2019 o 4:50


A znovu sú vo vzťahu traja.

Ak to niekto myslí s polygamnými vzťahmi vážne, tak je to Bella Thorne. V jednom takom už bola – s youtuberkou Tanou Mongeau a rapperom Mod Sunom, no s oboma sa začiatkom tohto roka postupne rozišla. Za Moda si našla náhradu v podstate hneď v apríli v podobe talianskeho speváka Benjamina Mascola, no a náhradníčka za Tanu prišla na scénu teraz.

Volá sa Alexa Martini, je to asistentka produkcie a Bella sa ich vzťahom pochválila v nedeľu, kde inde, ako na Instagrame. Fotky dvoch žien váľajúcich sa po sebe hore bez v posteli nemohli byť jednoznačnejšie, ale aby sme mali úplnú istotu, nafotili ich aj na letisku v Toronte ako sa držia za ruky. A ja sa okrem iného pýtam: to naozaj šla Alexa v tých istých Conversoch z letiska do postele? To nevie, koľko miliárd bacilov je na podlahe letiskovej haly? Nikomu to neprišlo hnusné, ani Benjaminovi, ktorý Belle fotku okomentoval s tým, že dievčatá sú zlaté. To je ale milujúci frajer…

 

S Benjaminom, vedľa ktorého vyzerá ako štetka…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk