Freak show!

pridal NoName 10.10.2019 o 19:22


Ďalší zavádzajúci nadpis. Ospravedlňujem sa. To si len Kate Moss vychutnáva pravidelnú dávku nikotínu.

Kate Moss momentálne randí so super exkluzívnym nemecko-anglickým šľachticom a zároveň fotografom Nikolaiom von Bismarck-om. Na to, že má chlapec len 32 rokov, sa tvári dosť skleslo. Milujúca partnerka Kate, sa mu snažila zlepšiť náladu, tak ho zobrala na výstavu umeleckej inštalácie svojho ex partnera Jeffersona Hacka. Ten je mimochodom otcom ich 16 ročnej dcéry Lily. Celá situácia by v ušiach bežného človeka znela ako hororová scéna, ale tu vo vyšších kruhoch sa zrejme vzťahy berú po rade, a tak sa chlapi miesto pozdravu rovno radostne zvítali a objali. Čo tam po tom, ty si ju mal doteraz, teraz ju mám ja! Kiež by mali také vzťahy všetky ex dvojice. Možno by bolo na svete o kúsok menej problémov.

Keď už spomínam tie problémy, Kate v nich kedysi lietala až po uši. Jej drogové epizódky a bujarý štýl života mi bude vždy pripomínať, že táto pomerne tuctová tvárička je riadna beťárka. S partnerom Nikolaiom, si pred vstupom do budovy dali starú dobrú cigu na polovičku. Kate si jednoducho ide svoj životný štýl na pána.

 

Znudený párik Kate a Nikolai von Bismarck

 

Radostné zvítanie súčasného a minulého.

 

 

Cigaretka na dva ťahy.

 

Zlatik, daj mi práska.

 

Tu vyzerá, akoby si tú cigu chcela skôr zjesť a nie vyfajčiť.

 

Čo v nej mali, že sa tak tvári?

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk