Ryan Reynolds a Blake Lively nás prekabátili.

pridal NoName 10.10.2019 o 18:35


Pochválili sa s dva mesiace starou novinkou.

BlakeRyan patria k hollywoodskym párom, ktorým je súkromie prednejšie. Je jasné, že keď pôsobíte vo verejnom sektore, od vás ľudia očakávajú, že sa budete deliť o radosť aj s verejnosťou. V dnešnej dobe to novinári jemne preháňajú, a bez hanby by sa k vám natlačili aj na pôrodnú sálu. Táto dvojica si povedala, že nestoja o paparazzi naháňačku, a tak Blake porodila v absolútnom súkromí. Pred dvomi mesiacmi. To je obdivuhodne dlhá doba. Tajiť sa to však nedá večne, Blake by isto vyzerala na ulici podozrivo bez veľkého brucha. Takže do médií konečne vypustili pikošku o tom, že je tretie dieťa na svete. Gratulujeme. Pohlavie a tým pádom ani meno malého človiečika ešte nevieme. Novinárom aspoň ostal nejaký kus koláča, o ktorí sa môžu pobiť.

 

Na premiére filmu Pokemon detektív Pikachu, verejnosti oznámili, že očakávajú tretieho potomka. Blake na svojom instagrame fotografiu zverejnila s komentárom PokeMOM ??

 

Mňa by zaujímalo, čo sa do takej kabelky zmestí.

 

Staršia fotka z roku 2016, s dcérkami Inez a James. Blake sa ešte kedysi dávno, v roku 2012, vyjadrila pre magazín Allure, že vždy chcela mať veľkú rodinu. Myslíte, že skončia pri troch deťoch?

 

Pred pár dňami postli fotku na Instagram, pôsobia spokojne a odpočinuto. Asi je nový prírastok poslušný.

 

Ignác minulý piatok zachytil Ryana s dcérou Inez v newyorských uliciach.

 

Nedá mi to, musím vytiahnuť aj túto staršiu foto z Met Gala 2018, kde má Blake oblečené nádherné šaty, obšité tajnými znakmi klanu Reynoldsovcov.

 

Aj kabelka niesla písmená mien manžela a detí.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  dailymail.co.uk,  dailyedge.ie,  eonline.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk