Miley Cyrus randí vo veľkom

pridal NoName 14.10.2019 o 15:35


A nenechá si do toho od nikoho kecať.

Iba niekoľko týždňov po ukončení osemmesačného manželstva s krásavcom Liamom Hemsworthom sa Miley rozhodla nechať za sebou ďalšie zlomené srdce. Len nedávno sme písali o jej novom vzťahu s televíznou celebritkou Kaitlynn Carter a ono, čuduj sa svete, aj tento dvojmesačný vzťah už je pasé. Od neznámeho zdroja sa dozvedáme, že dôvodom nemala byť nevera, ani medzi milenkami nebol žiaden zásadný problém. Naopak, Miley sa údajne rozhodla ísť o dům dál práve preto, že ich romanca naberala príliš na obrátkach, stávala sa vážnou a ona nebola, a nie je, v súčasnosti pripravená na rozhovory o ďalšom manželstve.

Nešťastný z toho očividne nie je blondiačik na obrázku hore, celým menom Cody Robert Simpson. Austrálsky spevák, herec a tanečník je s Miley kamarát už nejaký ten rok a minulý týždeň bol načapaný, ako sa s ňou muchluje v istom losangeleskom podniku. Ľuďom, samozrejme, viac nebolo treba. Napriek určitým „výhodám“, ktoré spolu títo dvaja zjavne zdieľajú, je ale nepravdepodobné, že by sa Miley vrhala po hlave do ďalšieho vážneho vzťahu. Jej instagramové vyjadrenia hovoria totiž sami za seba.

„Viem, že sa verejnosť cíti byť súčasťou môjho predchádzajúceho vzťahu, pretože majú pocit, že ho sledovali od začiatku… Myslím, že to je dôvod, pre ktorý sa ľudia cítia oprávnení rozhodovať o mojom živote a o tom, ako ho žijem. Pretože boli svedkami toho, ako dospievam. Už som ale vyrástla a rozhodujem sa ako dospelý človek, poznajúc pravdu/detaily/realitu. Ľudia vedia len to, čo vidia na internete.“

Miley chce jednoducho randiť a randiť. Vyjadrila sa, že je to pre ňu niečo nové, niečo,  čo nikdy poriadne nezažila, keďže celé svoje tínedžerské a skoré 20. roky bola vo vážnom vzťahu. Nechce sa za to ospravedlňovať, ani nechce byť ľutovaná. Čo chce je, aby to všetci akceptovali.

„Muži (predovšetkým tí úspešní) sú málokedy označovaní za „šlapky“. Idú od jednej krásnej ženy k ďalšej, väčšinou bez akýchkoľvek následkov. Sú nazývaní „legendami“, „milovníkmi“, atď… zatiaľ čo rovnaké ženy voláme šlapky! Len sa snažím prežiť v mužskom svete. Ak ich nemôžete poraziť, pridajte sa k nim! Ak môže náš prezident chytať ženy za ….., prečo ja nemôžem dostať pusu a misu acai?!?!“

 

Nedávna minulosť s Kaitlynn, ktorá na Miley vraj nemá za rozchod ťažké srdce. Údajne sa o ňu však trochu bojí.

 

 

Mileyin instagram explodoval po tom, čo zverejnila Codyho fotku

 

A ten Codyho zas po tom, ako uverejnil spoločné foto, na ktorom Miley označil ako svoje „baby“

 

Mileyina reakcia na seba nenechala dlho čakať. Zverejnila seba ako „baby“

 

a následne ako ozajstné dieťa

 

 

Videjko bozkačky s Codym si môžete pozrieť tu:

 

Mileyine insta vyjadrenia v celku :

 

Zdroje: dailymail.co.uk, instagram.com, foxnews.com, cosmopolitan.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk