Suzanne Somers je biznis žena

pridal NoName 1.10.2019 o 20:14


Našla dieru na trhu.

Ten podtitulok bol zavádzajúci. Nenašla nič, len si vytvorila svoju vlastnú líniu kozmetiky, ktorú momentálne promuje. Jedná sa o prírodnú kozmetiku bez chemikálií a iných zlých vecí, ktoré na nás číhajú z kozmetických kapsičiek. Ako hlavný argument použila svoju nepríjemnú skúsenosť z roku 2001, kedy prekonala rakovinu prsníka. Vyjadrila sa, že odvtedy si dáva veľký pozor na to, akú výživu poskytuje svojmu telu. To by som jej aj uverila, ale neuverila som jej, že nenašla žiadnu inú kozmetiku, ktorá je skutočne nezávadná. Veď koniec koncov, ak eliminujeme bežné komerčné produkty, tie celebritné sú vždy „zaručene“ najlepšie.

Ak by ste mali o jej super špeciálne produkty záujem, môžete si dopriať napríklad opaľovacie sérum, brazílske sérum, omladzujúcu masku, alebo beztoxínové laky na nechty. Ak vás to skutočne zaujíma, nech vám google slúži. Ja by som si po dlhom čase rada na Suzanne zaspomínala ako na úžasnú Carol Foster – Lambert z legendárneho seriálu Krok za krokom. Odvtedy už ubehlo veľa rokov a na Suzanne sa podpísal čas. O mesiac bude mať 73 rokov. Či si svoj zovňajšok nechala vylepšiť plastickými operáciami alebo injekčnými zlepšovákmi, je zahalené rúškom tajomstva. Z fotografií nižšie, si môžete utvoriť obraz.

 

Jej kozmetika a strašidelne orezané ruky. Vyzerá tam ako Avon lady ??

 

 

Suzanne ako Carol, prirodzená a usmievavá.

 

V segzi šatách. Mimochodom, prečo sa väčšina starnúcich žien snaží obliekať do prílišne odhaľujúcich šiat? Zbytočne to vzbudzuje pozornosť.

 

Aj tuto mohol byť ten pokleslý výstrih jemne zahalený. Očný make up je hrozný.

 

Nohy sú fajn, ale vrch celý zahaliť!

 

Ew.  Tu sa jej to tiež celé nejako roztápa. K nohám žiadne pripomienky. Na sedemdesiatničku paráda!

 

Klasické pred a po. (ale asi nie pred a po jej krémoch) V tých lícach má určite nejaký botulotoxín.

 

Tento rozpadajúci sa look som nepochopila vôbec…

 

Som zarobila!

 

A samozrejme zaspomíname si aj na hercov zo seriálu Krok za Krokom

 

Zdroje: latestplasticsurgery.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk