Baby boom pokračuje

pridal kiwi 3.10.2019 o 12:03


Jenna Dewan čaká svoje druhé dieťa.

Tým sa pridáva k Anne Hathaway, Blake Lively a Mille Jovovich, ktoré sú tiež tehotné. Musím inak povedať, že Jennu ako herečku takmer vôbec neevidujem. Viem, že s bývalým mužom sa zoznámila pri natáčaní filmu Let’s Dance a raz som s ňou videla ešte jeden, v ktorom sa zúfalo snažila prísť o panenstvo. Teda tak si to pamätám, ak to chcete overovať, išlo o film American Virgin. Ale to je naozaj všetko. Google tvrdí, že pred pár rokmi si zahrala epizódnu rolu v seriáli Supergirl, tento rok jej vyjdú dva filmy a ešte ju môžeme vidieť aj v seriáli Resident. To len pár tipov na okraj, ak náhodou máte túto ženu radi a nebaví vás stále dokola pozerať Let’s Dance. Vlastne, ja síce píšem automaticky Let’s Dance, lebo tak sa to volalo na Slovensku, ale originál názov je Step Up. Takže jeden anglický názov sa nahradil druhým. Chápete? Ani ja nie. Každopádne, Jennu si viac ako s jej hereckým umením spájam s jej nespočetnými rozhovormi o sexuálnom živote s Channingom. Pri ich čítaní mi bolo mierne trápne, prišlo mi, že o ich úžasnej kompatibilite presviedča skôr samú seba ako čitateľov. Asi aj preto ma ich rozchod veľmi neprekvapil.

Channinga Tatuma približne rok dozadu nahradil Steve Kazee a teda vyzerá, že sexuálny život jeho a Jenny tiež nebude biedny, keďže pre magazín People prezradili, že už spolu čakajú dieťa (jej druhé a jeho prvé). Ja si myslím, že Stevom si Jenna rozhodne polepšila, je mi sympatický, a to omnoho viac, než jej bývalý manžel. Neviem, čo to presne je, ale na Channingovej tvári mi niečo vadí. Telo je ok, ale ten ksicht…skrátka, čosi mi tam nesedí. Ak je tu aj niekto ďalší, komu sa tento pán zdá sexi len s vreckom na hlave, touto cestou ho vyzývam k priznaniu. Z okruhu mojich známych tento postoj nikto nezdieľa, takže sa cítim ako odľud.

Steve je pre naopak mňa príjemný chlapík a navyše pekne spieva, za svoj výkon v broadwayskej verzii filmu Once získal cenu Tony. A hoci Glen Hansard, ktorý hral v pôvodnom filme, je veľmi fajn, Steve je vizuálne dosť iná trieda. Myslím, že Glenovi by mohlo celkom lichotiť, kto prebral jeho rolu. No, ale k veci. Na Instagrame už Steve stihol Jenne poďakovať za splnený sen (čím myslel to dieťa, ktoré teraz čaká) a celkovo za to, že ju stretol. Nezabudol ani na Jenninu dcéru z manželstva s Channingom. 6-ročnú Everly vychválil a vraj sa veľmi teší, že jej s Jennou doprajú súrodenca. Jeho tehotná partnerka nezaháľala a na Instagrame sa vyjadrila tiež. V zmysle, že byť matkou je úžasné, Steve je tiež úžasný a z ich rozrastajúcej sa rodiny má úžasnú radosť. A už úplne najúžasnejšie je, že Jenne k novinke v osobnom živote zagratuloval aj jej ex Channing, teda zlá krv medzi bývalými partnermi asi neostala. Buď to, alebo sa Channing chcel ukázať ako good guy….Ale čo, aj keď sa mi nepáči, odhodím na chvíľu skepticizmus bokom a rozhodnem sa veriť tomu, že problémy nemajú. Len snáď jeho súčasná priateľka, speváčka Jessie J, nie je príliš smutná. Pokiaľ si dobre spomínam, má nejaké zdravotné problémy a lekári jej kvôli nim nedávajú veľmi vysoké šance na vlastné deti. Možno to s Channingom ale nejako poriešia. Kým sa tak stane, môžeme už len Jenne (a jej novej famílii) zaželať veľa zdaru a tipovať, či to bude tentokrát chlapec, alebo zase dievča.

 

Budúci rodičia

 

 

Steve ďakuje Jenne a Everly za to, ako mu zmenili život

 

A Jenna mu neostala nič dlžná

 

Augustová s bruchom. Mám na mysli brucho Jenny.

 

Everly si užíva posledné chvíle jedináčikovania

 

Nová rodinka pokope

 

A keby ste náhodou zabudli, ako vyzerajú Channing Tatum a Jessie J

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk