Stoddenka na prechádzke

pridal NoName 4.10.2019 o 14:02


Venčila psa a svojho nového najlepšieho kamoša.

Courtney Stodden nahodila ružový overal, tyrkysové chlpaté čudo a vybehla do ulíc LA. Sprevádzal ju istý Justin Jedlica, muž, ktorého životným snom je stať sa ľudským Kenom (o jednom podobnom sme písali nedávno). So Stoddenkou sú kamošmi od 22. septembra, v tento pamätný deň Justin zverejnil na Instagrame ich spoločnú fotografiu. Dôvod ich priateľstva je celkom pragmatický – Courtney v LA nakrúca videoklip a Justin v ňom bude účinkovať.

Samotný Justin pyšne prehlasuje, že podstúpil už viac než 300 kozmetických úprav. Pri priezvisku Jedlica vám isto napadlo, či náhodou nemá tento junák slovenské korene. Sklamem vás. Má.

Obaja jeho rodičia sa narodili na Slovensku. Justin hovorí, že bol vychovávaný vo veľmi prísnych, katolíckych pomeroch. Napriek výnimočnej výchove a nepochybne dokonalým slovanským génom sa z neho stal gay a plastikový kráľ. Krutá to rana pre celé Slovensko.

Justin a Courtney sa určite majú o čom porozprávať. Obaja majú za sebou krátke a búrlivé manželstvá, ktoré im pomohli v ich kariére… mediálne známych osobností. V roku 2014 si vzal Jedlica za muža istého úspešného podnikateľa, po dvoch rokoch sa však rozviedli.

 



 

 

 

Keby na nich dvoch niekto hodil bombu, boli by ich telá normálne pochované alebo by bola vhodnejšia recyklácia?

 

Ja som za tú recykláciu. Musia v sebe mať viac viac plastu ako skutočnej živej hmoty.

 

 

Pred a po plastických operáciách. Neviem, prečo sa chce Justin zmeniť práve na japonského Kena.

 

Tu je tá ich prechádzka zvečnená v pohybe. Toľko afektu pokope som hádam ešte nevidela. Sledujte tú slečnu v čiernych mini.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  justinjedlica.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk