Komu vypadli cecky na koncerte?

pridal Nikky 8.10.2019 o 11:58


Dobre, titulok je zavádzajúci. Nevypadli úplne len sa troška vyliali.

To sa stáva keď si niekto oblečie o dve čísla menší kostým. Ak ste podľa rozliatych silikónov spoznali Christinu Aguileru tak blahoželám. Christina určite s takýmto niečím počítala a tak si bradavky prezieravo prelepila izolepou. Aby ju náhodou jedno prsko nezradilo, ak si ešte niekto pamätá škandál keď Justin Timberlake „nechtiac“ odhalil cecok Janet Jackson v priamom prenose. Ak sme nedávno o Kike písali, že je schudnutá a v pohode, tak na to zabudnite. Koncom septembra Christina koncertovala v Las Vegas a za svoje čudesné a nevkusné kostýmy si vyslúžila kritiku. Škoda že nikto nehodnotí jej spev, lebo na rozdiel od iných speváčok, Christina spievať vie aj naživo, pre mňa je to navždy Pani speváčka.

No dnes viac ako obsah predáva obal a tak aj Kika sa vezie na vlne pi*oreziek a lesklých pančúch. Zdá sa mi, ako by im tie koncertné kostýmy navrhoval jeden teplý návrhár a oni si to už potom medzi sebou povymieňajú (však BeyoncéJ Lo?).

Ako hovorím, škoda že namiesto jej spevu ľudia viac hodnotili jej kostýmy a pribratú postavu. Kochajte sa v galérii a dole si nájdete aj video z koncertu, aby sa nezabudlo že Kika stále super spieva.

 

Nielen kostýmy, ale aj mejkap vyzeral strašidelne

 

Tak ale toto fakt nie

 

Kocúr v čižmách mixnutý s Marilyn Monroe

 

Zrecyklovaný kostým po Lady Gaga?

 

Pi*orezky, pančušky, čižmy, glitre…je tam všetko

 

Zozadu veľká hrôza…byť Christinou , tak vyhodím všetkých stajlistov a mejkap artistov

 

„Ešte o jeden tón vyššie, a pocikám sa!“

 

 

Neviem či si niekto fičí na pesničke Loco Contigo (ja áno), ale tam presne takéto obrie ružové čudá tancujú. Ak máte radi ružovú, tak si pozrite klip.

 

Taký aufitík šmrncnutý gejšou, dávam 3 body.

 

„Tadá, vyzliekla som sa !“ (všímajte si hlavne citlivé zladenie tónu červenej a dvojici spolu neladiacich materiálov, šifónu a glitrov…a aby toho nebolo málo, dáme tam ešte reťaz)

 

Tak ale pozor, hrôza nekončí

 

Bez tých svietiacich sŕdc by to možno aj šlo, ale čo ma viac zneisťuje v tomto prípade sú kostýmy tanečníkov

 

Model vhodný pre každú bordelmamu

 

Toto je nejaký futuristicko glitrový kostým, asi najmenšie zlo z toho všetkého (Mariah Carey už volá do Swarovskeho)

 

Tu si môžete pozrieť ukážku z koncertu, kvalita videa síce z mobilu ale Kika má stále ten svoj silný úžasný hlas a šou bola taká, aká sa od Las Vegas koncertu očakáva

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk