Najlepšie filmové bozky

pridal NoName 15.10.2019 o 16:39


Tentokrát nie z pohľadu divákov, ale z pohľadu samotných hercov.

Ktorý je ten váš najobľúbenejší filmový bozk? Mne napadajú také tie najklasickejšie. Leo a Kate na prove Titanicu, Lady a Tramp nad tanierom so špagetami, Scarlett v hlbokom záklone s Rhettom.

Chvenie v žalúdku mi vždy spoľahlivo spôsobí Heath Ledger a Jake Gyllenhaal v Skrotenej hore, na zakázanú lásku mám slabosť! A bránicu mi zase pošteklí Bridget v svojich tigrovaných gaťkách utekajúca zasneženým Londýnom. Priznám sa, dobrá filmová pusa ma dokáže vždy rozhádzať. Zvyčajne mám pri nej chuť vyskočiť na nohy a zaboxovať si víťazne do vzduchu. A niekedy to aj urobím, muhehe.

Svoje obľúbené bozky majú aj herci. Niekedy chémia zafunguje správne a herci si tú predstieranú pusu skutočne užijú. A niekedy ani nie, najmä keď si ich bozkávací partner zabudne umyť zuby. Rozprávať by vedela napríklad Angelina Jolie, ktorá trpela počas bozkávačiek s Johnym Deppom, keď spoločne nakrúcali Turistu. Johny je tuhý fajčiar a Angelina trvala na tom, aby si pred každou spoločnou scénou vypláchol ústa listerinom.

My sa však dnes pozrieme na tie opačné prípady. Na tieto filmové a seriálové bozky si herci aj po rokoch s radosťou zaspomínajú.

Megan Fox a Shia LaBeouf

Aha ho beťára. Shiu považujem za humusáka, ktorého telesný pach by mohol byť použitý ako chemická zbraň. Megan si to však nemyslí. Bozk so Shiom z Transformerov označila za ten najlepší, aký dostala od filmového partnera.

Penn Badgley a Blake Lively

Blake Lively má v Pennovom živote zvláštne miesto. Hrali spolu v seriáli Gossip Girl a istý čas spolu chodili. Penn hovorí, že najlepší bozk zažil práve s ňou. A neskôr s ňou zažil aj ten najhorší. Po tom, ako sa rozišli.

 

Zac Efron a Zendaya

Zac sa so Zendayou bozkával vo filme Najväčší showman. Zároveň je to asi jediný film, v ktorom Zaca ako tak tolerujem. Tá ich akrobatická scéna bola fakt bombastická aj keď pusinka padne až neskôr.

 

Sarah Michelle Gellar a Selma Blair

Pamätám si, aký rozruch spôsobila táto scéna z Veľmi nebezpečných známostí. Áno, som stará skoro ako Zdena. Dve dievčatá a jazýčková! To bolo dovtedy nevídané. Táto pusa zbúrala aj nejaké to tabu, získala cenu MTV Movie Awards za najlepší bozk a Sarah Michcell Gellar ju doteraz považuje za tú najlepšiu, akú na filmovom plátne zažila.

 

Keira Knightley a James McAvoy

„James je ten najlepší bozkávač na svete!“ vyhlásila Keira o svojom hereckom kolegovi z filmu Pokánie.

Škoda, že nemôžem otestovať na vlastnej koži.

 

Ethan Hawke a Angelina Jolie

O Angeline sa šíria reči, že jej dych takisto nie je stopercentný. Ethan Hawke si to však rozhodne nemyslí. Zahral si s ňou vo filme Zlodej životov a vystrúhal jej takúto krásnu poklonu:

„Keď vás Angelina pobozká, zabudnete na to, ako sa voláte.“

 

 

Leonardo DiCaprio a Kate Winslet

O Leovi a Kate sa vie, že sú dobrí kamaráti aj po rokoch. Leonardo doteraz hovorí, že bozk s Kate bol ten najlepší, aký na filmovom plátne dostal.

„Stará dobrá klasika, “ povedal o ňom pred rokmi v show Oprah Winfrey.

Taylor Lautner a Kristen Stewart

Robert Pattinson sa o bozkávacích schopnostiach Kristen Stewart nikdy nevyjadroval. Naopak Taylor Lautner, známy ako vlkodlak bez trička, si na scény s Bellou rád spomína.

„Bolo to najlepšie. Bozkáva sa úžasne!“

 

*POZNÁMKA (admin) – tiež ste si všimli, že toto je politicky nekorektný článok? Napíšte nielen politicky korektné dvojice, ktoré sa vám pri bozkávani páčili do komentárov.

 

zdroje: littlethings.com, justjared.com, thetalko.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk