Keira na premiére

pridal NoName 17.10.2019 o 15:58


Bruško je fuč a potomok na svete.

Keira porodila svoje druhé dieťa v úplnej tajnosti, bulvár netušil kde, kedy ani čo to vlastne porodila. Dúfam, že o pôrode vedel aspoň jej gynekológ a pôrodná asistentka. Pôrod sa však nadlho utajiť nedá a tak aj Keira musela ísť s pravdou von. Striasla prebytočné kilá, odtrhla si bábätko z prsníka a  vyrazila na prvú spoločenskú udalosť. Tou bola premiéra jej nového politického trileru Official Secrets.

O bábätku sa oficiálne zatiaľ nič nevie, Keira aj jej manžel James Righton zaryto mlčia. Tajné zdroje si však šuškajú, že bábätko sa volá Delilah a je to dievka. Righton-Knightleyovci už majú 4-ročnú dcéru Edie a manželmi sú od roku 2013.

Teraz by sa asi hodili také tie reči o tom, ako dobre vyzerá 34- ročná Keira mesiac po pôrode a že jej sviňuche závidím. Akože, vyzerá dobre, je to krásna žena, ale mám pocit, že tie šaty sú také trochu maskovacie. To by samozrejme nevadilo, má právo na popôrodné kilá, ja sa s tými svojimi neviem rozlúčiť už štyri roky. Horšie je, že mi Keira pripadá nejaká unavená. Chýba jej taká tá beťárska iskra v oku. Tak hádam to je len tým, že držala dekórum. Jej nový film totiž nie je žiadna selanka, je podľa skutočných udalostí a rieši americkú inváziu do Iraku.

 

 

 

 

 

 

Ešte s bruškom a manželom Jamesom Rigtonom, bývalým členom kapely Klaxons.

 

S manželom a staršou dcérou Edie

 

Zdroje: justjared.com, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk