Ďalšia svadba

pridal kiwi 17.10.2019 o 15:15


Okrem Justina a Hailey tu máme aj iných čerstvých manželov.

Zosobášili sa Jeffrey Dean Morgan a Hilarie Burton. Musím sa priznať, že seriál Walking Dead nesledujem, takže hoci viem, že tam Jeffrey hrá, ja ho poznám z Grey’s Anatomy. Tam stvárnil umierajúceho Dennyho, ktorý sa zaplietol s Katherine Heigl alias Izzie. Ešte som ho zachytila v P.S. I Love You, ale hodnú časť filmu som bola presvedčená, že to nie je Jeffrey Dean Morgan, ale Javier Bardem. Teraz ich už síce zvládam rozlíšiť, ale aj tak tam nejakú tú podobu stále vidím. Samozrejme, len kým Bardem neotvorí ústa, vtedy ho prízvuk prezradí… No aby som sa vrátila k Jeffreymu (pretože to on má v živote novinky), nevidela som ho hrať v mnohých veciach, ale je mi sympatický a veľmi sa mi páči jeho hlas.

Čo sa Jeffreyho pani manželky týka, trochu som tápala. Jej asi najznámejšou rolou je Peyton v seriáli One Tree Hill, o ktorého existencii viem, ale inak ma akosi obišiel. Je to tínedžerská dráma a myslím, že ak človek videl jeden seriál takéhoto žánru, aj to stačí a ostatné ani sledovať nemusí. Zaujímavé je, že Hilarie sa, rovnako ako Jeffrey, objavila v seriáli Grey’s Anatomy, ale ak tipujete, že dokopy sa dali pri nakrúcaní, ste na omyle. Nová pani Morganová si v troch častiach seriálu zahrala v roku 2013, no v tom čase už boli s Jeffreym štyri roky spolu. Dokonca vtedy už aj vychovávali spoločného syna, ktorému minulý rok pribudla sestra. Rozhodnutie zosobášiť sa teda prišlo po dvoch deťoch a desiatich spoločných rokoch, k čomu sa Hilarie aj vyjadrila na Instagrame (ako inak).

Vraj ako manželia žili celých desať rokov a dokonca od momentu, keď Jeffreyho stretla, cítila, že tento muž je jej manžel a tak o ňom aj rozmýšľala. Vyvrátila tiež klebety, podľa ktorých boli s Jeffreym zosobášení už v roku 2015 a tiež tie, ktoré hovorili o jej údajnom predošlom manželstve a rozvode. Ona a Jeffrey vedeli, kde je pravda, tak necítili potrebu uvádzať veci na pravú mieru. Teraz však svadba už reálne prebehla, bola presne taká, akú si ju vysnívala a je už skutočne pani Morganovou. Jej manžel jej na to na svojom vlastnom Instagrame zakontroval, že pani Morganovú miluje, robí ho mimoriadne šťastným a už nijaké ďalšie slová nie sú potrebné. To posledné vyjadrenie si ale rozmyslel a v nasledujúcom príspevku sa predsa len trochu rozrečnil, poďakoval všetkým zúčastneným a vyhlásil, že svadba bola najlepším dňom jeho života. A ešte zaujímavosť k obradu – Hilarie a Jeffreyho oddával Jensen Ackles. Toho asi poznáte zo seriálu Supernatural, v ktorom mu otca hrá práve Jeffrey. Seriálový syn mal Jeffreymu dohodiť rande naslepo s Hilarie, takže o desať rokov neskôr to posunul o level vyššie a z tých dvoch spravil rovno manželov. Druhým sobášiacim bol Norman Reedus z The Walking Dead. Jeffrey asi zachováva veľmi priateľské vzťahy so seriálovými kolegami.

Normálne by mi dlhé state na sociálnych sieťach liezli na nervy, vždy rozmýšľam, či si to tí ľudia fakt nevedia povedať osobne. Zvlášť, keď sú už manželia, to stačí zakričať do druhej izby, nie? Ale Morganovci sú milí, tak mi to až tak nevadí a len im zaželám veľa šťastia.

 

Tu ich máme, hrdličky

 

Povinný instagramový výlev

 

Samozrejme, nemohlo to ostať len pri jednom

 

Civilná, aj s deťmi

 

Denny Duquette v Grey’s Anatomy. Takto si Jeffreyho pamätám

 

S Hilary Swank v P.S. I Love You.

 

Ale nebolo ho tam dobre vidieť, tak ešte raz. Mimochodom, vraj sa chystá sequel aj k tomuto filmu.

 

Vľavo Javier Bardem, vpravo Jeffrey Dean Morgan.

 

Vidíte to tam? Alebo len ja potrebujem prihodiť ďalšiu dioptriu?

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Aby Hilarie nebolo ľúto, dajme si aj nejaké jej fotky. Tu je ako roztlieskavačka Peyton v seriál One Tree Hill. Hilarie je tá kučeravá,   bruneta vedľa je Sofia Bush, ktorá bola tiež pozvaná na svadbu.

 

A s kým iným by mohla roztlieskavačka chodiť, ak nie s basketbalistom? Toho si zahral Chad Michael Murray, ktorého si ja pamätám hlavne z filmu Moderná Popoluška. A hoci postava Lucasa skončila s Peyton, Chad si v realite zobral toť vyššie Sophiu Bush. Nič sa nebojte, už sa aj rozviesť stihli.

 

Aby sme sa prepracovali bližšie k súčasnosti, tu sú Hilarie a Matt Bomer v seriáli White Collars

 

A na záver Jeffrey ako Negan v The Walking Dead. Aj s Lucille.

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk