Meghan sa rozcitlivela

pridal NoName 22.10.2019 o 17:56


Aj Harry sa rozcitlivel. Všetci sa rozcitliveli, akurát novinári sú svine.

Harry a Meghan sa vybrali na cestu po Afrike, na ktorej sa fotili, navštevovali chudobných ľudí a spomínali na Dianu. Misia dopadla dobre, Afrika je zachránená, AIDS vyliečený, klimatické zmeny zastavené a manželia Sussexovci aj s Archiem sú už doma. Na tejto ich záchrannej misii vznikol dokument, v ktorom si manželia Sussexovci vyliali srdiečka. Dokument sa volá Harry & Meghan: An African Journey, ak by ste si to náhodou chceli pozrieť.

Najskôr si dajme Meghan, dámy majú prednosť.

Meghan povedala, že s Harrym nežijú, iba prežívajú a to všetko kvôli obrovskej pozornosti, ktorú im venujú médiá. Meghan cíti obrovský tlak a nevie sa s ním vyrovnať. Hovorí aj to, že jej americkí priatelia jej blahoželali, keď im oznámila, že si bude brať Harryho. Jej britskí kamaráti jej však povedali, že jej bulvárni novinári zničia život. Meghan priznáva, že od svadby a najmä počas tehotenstva sa cítila veľmi zraniteľná.

Harry už takisto vyzerá byť z toho mediálneho honu vyšťavený. Meghan prirovnáva k svojej mame Diane. Nechce, aby sa minulosť opakovala, aby ju novinári doslova uštvali tak, ako jeho mamu. Harry chce urobiť všetko preto, aby svoju rodinu ochránil. Aj preto pred nejakým časom zažaloval noviny The Mail on Sunday za to, že zverejnili list, ktorý písala Meghan svojmu otcovi pred svadbou. Harry sa v dokumente takisto venuje svojmu vzťahu s bratom Williamom, ktorý, zdá sa, už nie je taký vrúcny ako kedysi. Harry o Williamovi povedal, že „idú rôznymi cestami“, čo je pravdepodobne britská metafora pre „naše ženy by si najradšej vytrhali vlasy“.

Poďme teda ešte k tomu, aký účinok malo ich vyplakávanie. Veľa ľudí s nimi samozrejme súcití, ale drvivá väčšina komentárov od bežných ľudí si ide stále svoju pesničku o tom, že Meghan je namyslená krava. Nie som si celkom istá, či vyplakávanie je ten správny spôsob obrany. Do umierajúceho koňa sa najlepšie kope, najmä na internete, kde človek ľahko ukryje svoju identitu. Ja by som na ich mieste vypadla aspoň na rok niekam do Spišského Hrhova a užívala by som si ten bežný život, po akom Meghan túži. Archie by sa isto cítil lepšie, keby jeho rodičom neprepínalo.

 

Meghan počas emotívneho rozhovoru s Tomom Bradbym

 

Harry pripravený brániť svoju rodinu.

 

Malý Archie, ktorý vo svojom pol roku navštívil viac krajín než bežný človek za celý život.

 

Počas afrického turné

 

A ešte jedna štýlová.

 

Harryho emotívny prejav, pri ktorom krochkal a plakal od dojatia. Myslím si, že už fakt potrebujú pauzu.

 

ADMIN – a keď sa bavíme o bulvárnych krysách, ktoré ničia Meghan život, tak netreba zabudnúť na tento HIT ??

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk