Simon Cowell a tekvice

pridal kiwi 1.11.2019 o 11:29


Lebo Halloween.

Áno, áno. Na Slovensku sa tento sviatok takmer vôbec neoslavuje. Ja som na halloweenskej párty bola len raz, obliekla som sa ako Carrie. Nie Bradshaw, tá od Stephena Kinga. Šaty som mala, aj korunku, aj rozmazaný mejkap (namaľovala som sa a potom si pustila ten správny soundtrack), aj umelú krv. Keď ma ňou kamarátka sprejovala, trochu mi zaprášila stenu, ale výsledok bol fakt dobrý. Škoda len, že na samotnej párty môj kostým nikto nepochopil. Keď som povedala, kto som, pýtali sa: „Carrie, čo sa ti stalo?“, alebo sa ani nepýtali, a môj rozmazane urevaný ksicht rovno začali utešovať. Čo už.

V ostatných kútoch sveta sa na Halloween pozerajú inak, v Londýne Simon Cowell a jeho rodina vyzdobili dom, aby bol tak akurát strašidelný. Vytasili tekvice, pavučiny a varovania o zombie zóne. Simon mal na sebe pred vyzdobeným domom opäť obtiahnuté čierne tričko, až to vyzerá, že X Factor éra tých bielych je nenávratne preč. Čierna zoštíhľuje, tak asi preto. Neprestal sa ešte stále predvádzať, že tak veľmi schudol, fičúr jeden, a chce to ešte viac zdôrazniť. Ale hlavnou motiváciou na zmenu životného štýlu bol jeho syn, a to je milé, tak nech sa pokojne predvádza. Porozprával o tom aj v show Ellen DeGeneres. Všetko začalo, keď doktora, ktorého v Londýne navštívil, totálne vydesila Simonova životospráva. Horšiu vraj u pacienta nikdy nevidel. Simon si uvedomil (takmer v 60-ke, ale lepšie neskoro ako nikdy), že pokiaľ chce synovi stíhať, musí so sebou niečo robiť a tak prišla drastická zmena. Zo skrine vyhodil všetky biele tričká…no dobre, to som si vymyslela. Začal sa stravovať vegánsky, vylúčil tiež mliečne výrobky, lepok a cukor (aj kuře a rajskou). Tejto diéte hovorí „the Eric Cowell diet“, pretože jeho syn sa vraj stravuje veľmi zdravo, má rád vodu a surovú zeleninu. Eric má však len 5 rokov, preto občas predsa len zhreší- zmrzlinou. Zato Simon si takéto zlyhania dovoliť nemôže. Takže na narodeniny nebude nijaká torta.

Ani narodeniny zatiaľ nebudú, oslava Simonovej 60-ky sa odložila. Naplánovaná bola veľkolepá večera vo vychytenej londýnskej reštaurácii, ktorú majú v obľube Brigitte Bardot, Michael Caine a v minulosti ju navštevovala aj princezná Margaret. Reštaurácia sa volá La Famiglia, špecializuje sa na taliansku kuchyňu a obed pre dvoch (aj s vínom) vás tam vyjde okolo 80 libier. To len tak, ak náhodou hľadáte nejaké nové miesto. Simon by si tam ale aj tak mohol dať len nejaké bezlepkové cestoviny. No ani na tie to v blízkom čase nebude, s partnerkou Lauren oslavu len deň pred jej termínom zrušili. Dôvodom mal byť fakt, že Simon je veľký workoholik a perfekcionista a tak sa momentálne chce sústrediť radšej len na prácu. Vraj je teraz zaneprázdnený show The X Factor: Celebrity. Nevidela som, neviem veľmi pozerať tieto relácie, strašne nerada sa cítim trápne za iných ľudí. Účinkujúci sú tam vraj herci, tanečníci, influenceri, YouTuberi, ľudia z reality shows…takže si myslím, že o trápnosť by nebola núdza. Celebritná verzia X Factoru sa uzavrie pred Vianocami, vtedy teda už bude čas na veľkú párty. Ale aby ste Simona príliš neľutovali, nemôže povedať, že narodeniny neoslávil vôbec. Absolvoval večeru, ktorej sa okrem jeho rodiny zúčastnili aj spoluporotcovia Alesha Dixon a Howie Mandel, Simonova dobrá kamarátka (a bývalá priateľka) Terri Seymour a Laurenin syn z predošlého manželstva (volá sa Adam, má 13 rokov a až doteraz som o ňom vôbec netušila). Nebola to síce taká veľká oslava, akou mala byť tá zrušená, ale aspoň niečo.

 

Rodinka pekne pokope

 

Len Lauren si tuším zabudla cenovku z topánky odlepiť

 

Ešteže malý Eric je tekvicami nadšený

 

 

 

A ostáva verný bielym tričkám…aspoň niekto

 

Pozvánka na Simonovu oslavu, spolu s oznamom o nutnom zrušení. Všimnite si, že nepozýval na 60-ku, ale na 50-ku…plus 10

 

 

Vychýrená reštaurácia La Famiglia. Snáď to tam v decembri vyjde.

 

 

A na záver Kingova Carrie White. Tu tesne po korunovácii…

 

 

…a tu o niečo neskôr

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk