Ožran za volantom

pridal NoName 3.11.2019 o 14:20


Ktorá detská hviezdička sa schľastala pod obraz Boží?

Ak podľa titulného obrázka E.T – ho tipujete Drew Barrymore, sklamem vás. Drew má už dlhé roky svojich démonov pod kontrolou. Tým previnilcom je Henry Thomas, ktorý v kultovom Spielbergovom filme stvárnil hlavného hrdinu Elliotta.

Je pondelok, pol deviatej večer, na ulice mesta Tualatin už sadla noc. Oregon, ten krásny, ale aj hriešny štát na západnom pobreží Spojených štátov, už takmer spí. V jeho uliciach však bujnie zločin. Na miestnej policajnej stanici zazvoní telefón. Šerif si ledabolo prehodí cigaretu z jedného kútika úst do druhého a zodvihne to.

„Šerif, musíte mi pomôcť! Uprostred križovatky stojí auto. A je v ňom muž, ktorý sa nehýbe! Ponáhľajte sa, lebo nestihnem svoju hodinu pilates!“ kričí zo slúchadla hysterický ženský hlas.

O niekoľko minút neskôr vyráža do ulíc eskorta policajných áut. Nemôžu predsa pripustiť, aby milá pani zmeškala svoje pilates.

Na mieste určenia sa skutočne nachádza auto. Policajti obozretne otvoria dvere. Na volante leží akýsi muž. Ústa má pootvorené, slina mu lenivo steká priamo na páčku, ktorou na ovládajú stierače. Neznámy chlapík pravidelne pochrapkáva a čosi si mrmle zo sna.

„Hej, ja toho maníka poznám, veď on hral v tom starom filme o tom mimozemšťanovi!“

Jeho kolega posvieti polomŕtvemu mužovi do očí.

„Ježiš, fakt! Myslíš, že sa len ožral, alebo si aj vyfetil mozog?“

„Ktovie… Hej, E.T, vstávaj, ideš s nami na našu vesmírnu stanicu!“

A tu končí naša nedeľná chvíľka prózy, ďalej nasledujú už len (ne)overené fakty. Henry je oficiálne obvinený z jazdy pod vplyvom alkoholu. Policajti ho skutočne našli spať s hlavou na volante uprostred križovatky. Úbohý Henry sa po prebratí vo Washingtonskej väznici dožadoval telefonátu. Vraj chcel volať domú.

Inak, Henry Thomas (48) sa napokon celkom úspešne vymanil z prekliatia svojej detskej úlohy. Momentálne hviezdi v úspešnom  hororovom seriáli The Haunting of Hill House a pravidelne sa objavuje v rôznych (zvyčajne béčkových) filmoch a seriáloch.

 

Väzenská.  Na to všetko vyzerá ešte celkom v pohode.

 

Civilná

 

Zamladi aj so svojim kamošom

 

A takto vyzeral jeho konkurz na rolu Elliotta. Neskutočný talent. Na konci mu Spielberg povie, že tú úlohu získal.

 

Zdroje: news.sky.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk