Richard Gere a veľká klebeta!

pridal Vesna 5.11.2019 o 21:22


Alebo to nie je klebeta?

Je sychravé utorkové ráno, túlam sa po internetoch a znenazdajky na mňa vyskočí informácia, že čerstvý sedemdesiatnik, Richard Gere, očakáva ďalšieho potomka. Miešajú sa vo mne rôzne pocity. Ja som si myslela, že v takom veku už znie dieťa ako nočná mora. Asi som sa mýlila. Údajne má so svojou manželkou Alejandrou Silvou, očakávať druhého spoločného potomka. Prvé dieťa, syn Alexander, sa im narodil len pred deviatimi mesiacmi. V tomto článku, môžete vidieť, že Richard je skvelý dedo. Pardon otec! Ospravedlňujem sa, zmiatla ma tá fotografia z dovolenky v Taliansku.

Tak čo myslíte? Bude táto informácia pravdivá? Prvé tehotenstvo Alejandra oznámila verejnosti fotografiou, na ktorej jej bruchu žehnal dalajláma. O druhom (povedzme zatiaľ nepotvrdenom) tehotenstve, nás informoval španielsky magazín Hola!. To mi celkom nesedí. Prvý potomok je požehnaný a druhý bude prepieraný v bulvári? Uvidíme ako sa vyjadria budúci rodičia.

 

Zvládnu ešte druhé? Herec s manželkou Alejandrou.

 

 

Richard bol kedysi hollywoodsky švihák. Teraz už akosi zostarol.

 

 

Prvý spoločný potomok bol dokonca požehnaný dalajlámom.

 

 

So synom z prvého manželstva Homerom a synovcom.

 

 

So synom Alexandrom. Táto fotka je odstrašujúca. Richard, je teda ďalšie na ceste, či nie?

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  mirror.co.uk,  theblast.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk