A je to tam!

pridal kiwi 5.11.2019 o 19:55


To akože na Instagrame.

Viete, ako to dnes chodí, ak niečo nevisí na Instagrame, akoby to ani neexistovalo. Lily Allen to vie tiež, tak sa podľa toho zariadila a potvrdila tam svoj vzťah. Zaujímavé, že keď som o nej písala naposledy (keď sa tiež prechádzala po meste s priateľom), plánovala spraviť za sociálnymi sieťami hrubú čiaru…evidentne si to ale rozmyslela. Ak sa pri pohľade na titulnú fotku nechytáte, s Lily tvorí pár herec David Harbour.

Pokiaľ nepatríte k fanúšikom seriálu Stranger Things, je dosť možné, že pána herca nepoznáte. Ale podľa mňa si našu pozornosť predsa len zaslúži (a navyše neviem, čo také by sa v súčasnosti dalo napísať o Lily), takže si dajme drobný prierez jeho kariérou. Keď som narýchlo preskenovala Davidovu filmografiu, všimla som si tam film Brokeback Mountain (Skrotená hora), takže teraz už viem, odkiaľ mi bol povedomý hneď v prvej časti Stranger Things. Ak ste ten film videli tiež, a stále sa vám nerozsvietilo, pomôžem. David si tam zahral Randalla, ktorý bol jednou polovicou páru Randall a Lashawn (tieto južanské americké ženské mená sú vtipné). Napriek manželstvu so ženou bol však Randall gay a začal si s Jackom (a to si už hádam pamätáte, že jeho stvárnil Jake Gyllenhaal). Po Brokeback Mountain nasledovali filmy War of the Worlds a Quantum of Solace, v ktorých si síce Davida veľmi nevybavujem, ale tak snáď nám o jeho úlohách internet neklame. Z novších filmov by sa asi patrilo spomenúť Suicide Squad, nakoľko bol komerčne veľmi úspešný, ale ja by som namiesto neho radšej odporučila iný.

Toto leto prišiel Netflix s filmom Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein. Nie, nepomýlila som sa pri prepisovaní názvu, skutočne sa to volá takto. Ide o surreálnu komédiu, ktorá patrí do žánru mockumentary. David si zahral hneď dve úlohy a ja som sa dosť pobavila (to som sa vlastne aj pri Suicide Squad, ale myslím, že nie tak, ako si to scenáristi toho filmu predstavovali). Okrem iného stvárnil tento rok Hellboya v rovnomennom filme (ktorý je rebootom tej pôvodnej filmovej série). Ten síce nemá dobré hodnotenia, ale nevidela som ho, tak nemôžem posúdiť.

Čo sa televíznych seriálov týka, Davidovou najznámejšou úlohou je šerif Jim Hopper v spomínaných Stranger Things. Je to presne ten typ chlapa, ktorý je navonok drsný, ale vy proste viete, že pravda je inde. Však to poznáme z romantických komédií. Dejovú líniu Jima tu nebudem prezrádzať, keby tretiu sériu ešte náhodou niekto nevidel, ale len tak pre info: bola potvrdená už aj štvrtá séria seriálu. Zatiaľ nebola zverejnená oficiálna informácia o tom, kedy sa jej dočkáme, no predpokladá sa, že to bude asi v roku 2021 (keďže naposledy medzi jednotlivými sériami uplynuli dva roky). Pred Stranger Things sa David ukázal na televíznych obrazovkách v Law & Order (tam si strihol aspoň epizódnu rolu snáď každý americký herec), Lie to Me, či The Newsroom. No a len toť nedávno sa predviedol v show Saturday Night Live. V tomto bode sa predsa len vrátim k Lily, pretože bola to práve fotka z Davidovej SNL epizódy, ktorú použila na potvrdenie ich vzťahu. Jeho biceps (ktorý zaujal mnohých divákov), totiž na inkriminovanej sociálnej sieti označila slovíčkom „mine“, teda „moje“. Je to vskutku žena mnohých slov.

 

 

Joj, strašne sa mi nepáči takýto účes na chlapoch. Lily sa tiež netvári extra nadšene, ale snáď je to len momentka

 

Tak asi teda je

 

Rok 2001 a David v Law & Order

 

Jake a David v Skrotenej hore, klobúky nesmú chýbať, veď ide o kovbojov.

 

V Quantum of Solace, odkiaľ som si ho ale že vôbec nepamätala. Nemám veľmi rada bondovky s Danielom Craigom, tak možno preto.

 

Za svoj výkon v úlohe šerifa Hoppera bol nominovaný na cenu Emmy. Okrem toho mal však v minulosti nábeh aj na iné ocenenie z EGOT kategórie. V roku 2005 si po účinkovaní v divadelnej hre Who’s Afraid of Virginia Woolf na konto pripísal nomináciu na cenu Tony.

 

A tu už vidíte, čo si veľa divákov odnieslo z Davidovej časti SNL. Nemožno sa im zase až tak čudovať, takto v Stranger Things nevyzeral, asi mu pomohol ten Hellboy.

 

Lily značkuje svoje teritórium

 

A ešte bonus zo speváčkinho Instagramu. Tu naozaj vidím podobu Lily a jej brata Alfieho

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  imdb.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk