Robbie Williams naháňa lajky

pridal Vesna 7.11.2019 o 21:24


A ešte sa pritom aj priživuje na druhých!

 

November so sebou prináša aj nápadne stupňujúce sa vianočné reklamy. V tomto období sa prebúdza napríklad aj trilobit Mariah Carey, ktorá pomaly ale isto, oprašuje svoje hlasivky a pripravuje sa na každoročný tribute jej songu All i want for chistmas is you. Na Youtube stačí zadať do vyhľadávania „all“ a prvá je na rade Marika. Jej videjko má už vyše pol miliardy pozretí a počty do Vianoc budú agresívnym tempom gradovať.

Business obdobie chytil za pačesy aj britský spevák Robbie Williams, ktorý pri tejto príležitosti zneužil Justina Biebera. Ten skúšal vernosť fanúšikov na Instagrame tak, že ak dostane na svoj príspevok 20 miliónov lajkov, do Vianoc vydá nový album. Samozrejme, že v nasledujúcich momentoch po zverejnení, už lajky naskakovali ako divé. Justinov album ma ale nezaujíma. Mňa zaujal Robbieho trollingový príspevok, ktorý žiadal len o skromných 20 lajkov. Ak bude podmienka splnená, vraj vydá vianočný album. Mám rada jeho hlas a po dlhej dobe by ma od neho potešila trebárs aj vianočná pieseň. Nový album sa bude volať Christmas present a Robbie nám ho doručí v dostatočnom predstihu – 22. novembra. Dokonca to bude dvoj CD! Na konci príspevku si nezabudnite pozrieť video. Myslím, že hudba znie celkom príjemne.

 

Justinov žobrajúci príspevok.

 

 

Robbieho skromná prosba.

 

 

V príšernom outfite. Kabát ukradol mojej babke a našil si naň skratku NY.

 

 

Detaily už pomaly zverejňuje vo svojich instastories.

 

 

Nový song: Merry Xmas Everybody

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  youtube.com,  officialcharts.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk