Christina Aguilera si zaplatila zlého stylistu

pridal Vesna 11.11.2019 o 21:36


 

Ak vôbec nejakého má…

Naposledy som Christinu pochválila, za nie príliš odhaľujúci outfit, ktorý síce nebol dokonalý, ale aspoň jej zo všetkých strán netrčali faldy. Tiež sa mi páčil jej make up,   na fotke zblízka sa mi javila celkom prirodzená. Tým samozrejme nechcem negovať jej napichané pery a iné zákroky, ktoré podstúpila. Len sa mi celkom pozdávalo, že nebola vymaľovaná ako Sixtínska kaplnka.

Avšak, po lichotivých komplimentoch, som sa doslova zhrozila, keď som si prezerala fotografie z jej posledného londýnskeho koncertu. Ten, kto bol v sobotu večer na jej koncerte, prežil skutočne výživný vizuálny zážitok. Koža, flitre, popruhy, perie, reťaze a iné materiály, sa na scéne striedali rýchlosťou blesku. V tomto prípade, by som možno bola rada, keby som si zážitok z počutia jej hlasu, užívala z nejakých vzdialených lacných miest. Kristínka v časoch Genie in a bottle, bola útlou mladou ženou, s krásnym hlasom. Ten hlas jej ostal, ale váha išla hore. A potom išla dole. A potom znovu hore. Je to ako na kolotočoch. Ona tvrdí, že je spokojná, a ja jej to prajem. Aby ste si nemysleli, mne je jedno, či má 50kg alebo 100kg. Mne sa len rozum zastavuje nad trendom tých mini oblečkov. Všetky speváčky zabúdajú na nohavice. Veď posúďte…

 

 

Ten zadok.

 

 

Flitre…

 

 

 

 

Koža… Alebo čosi, čo imituje kožu.

 

 

 

 

Perie…Tento kabát je znepokojujúci.

 

 

Čučoriedka s vyvaleným poprsím.

 

 

 

 

Bonpari.

 

 

 

 

Úzky driek.

 

 

Segzi.

 

 

Toto je asi nejaká flitrová mikina. Neviem… Stále som šokovaná z toho opereného kabátu.

 

 

Genie in a bottle.

 

 

Celý koncert tu:

 

Zdroje: dailymail.co.uk, youtube.com, flickr.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk