Predstavujeme Christian Genius Billionaire Kanye Westa

pridal Enchilada 17.11.2019 o 22:01


Budúceho prezidenta Spojených štátov amerických.

Toto nie je cvičenie. Opakujem: toto nie je cvičenie. S veľkou radosťou vám oznamujem, že filozofmi a vykladačmi budúcnosti dlho očakávaná apokalypsa sa konečne uskutoční toto storočie. Trochu opozdene, ale predsa, rok 2024 bude tým osudovým bodom. Momentom, keď Kanye West bude kandidovať – a neklamme si, po tom, čo tam sedí teraz – bude zvolený za prezidenta najmocnejšieho štátu tejto inteligentnej planéty.

Minulý štvrtok totiž tento hudobník, módny návrhár, filozof, biznismen, génius, kardashianský maskot a kresťanský kazateľ – hádam som nič nezabudla, Ježiš uchovaj – vystúpil na piatom výročnom festivale Fast Company Inovation a potvrdil svoj zámer kandidovať. Hovoril množstvo hlbokých vecí a právom sa rozčúlil nad drzosťou časopisu Forbes, ktorý ho sprosto odmietol označiť za miliardára, aj keď im predložil potvrdenku, že mu Yeezy zarobil 140 miliónov. Prasce nenažraté, čo nevedia čítať?

„Keď ľudia vravia, že je hrubé volať samého seba miliardárom, ja im na to poviem, že si legálne na rok zmením meno na Christian Genious Billionarie Kanye West. Dovtedy, kým nepochopia, čo presne to znamená.“

Teraz sa možno smejete tak, ako ľudia v publiku. Veď len počkajte. Kresťan Génius vám ukáže, ako sa tvoria pracovné miesta a ako sa oslobodzuje hlas umlčanej afro-americkej komunity, z ktorej tretina úplnym neprávom sedí vo väzení. On vám vysvetlí, prečo bol skutočne zavraždený Martin Luther King, lebo – ako povedal The Hollywood Reporter – on jediný to vie. Tiež to, že na svete sú len štyri elementy: zem, vzduch, voda a oheň. Keď sa teda hrajete so svojím iphonom, je to akoby ste sa hrali s hlinou. Alebo viete čo? Vypočujte si radšej jeho nový album Ježiš je kráľ a dozviete sa to všetko už teraz, bez reklamy.

Kolegovci. No nie je to krásne?

 

Nezmeškajte! V novej epizóde Kim a Christian takes the White House

„Kimka, si si istá, že tú oranžovú tabletku už nemusím brať? Doktor hovoril, že až trikrát denne.“

„Už si podpísal tie papiere, čo som ti ráno položila na nočný stolík?“

„Myslíš tie obrázky s vtáčikom?“

„(vzdych) To je orol, Karol, už som ti to vravela. Náš štátny znak. Nehovor mi, že si tam zase niečo dokreslil…“

„Eeeee…“

„Ja ťa asi… (vzlyk).“

 

„Empedokles mal pravdu s tými elementmi!“

 „Ocko? Si v poriadku?“

„Všetci klamali! Boh zatrať periodickú tabuľku prvkov!“

„Mami? Už zase to robí.“

„Nič Svätý, miláčik. Len pekne papkaj raňajky.“

 

Zdroje: celebitchy.com, edition.cnn.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk