Owen Wilson sa vykašľal na dcéru

pridal NoName 17.11.2019 o 8:01


Hovorí jeho bývalka.

Máme tu ďalší srdcervúci príbeh z hollywoodskych lesov a hájov. Prednedávnom sme písali o Jeremy Rennerovi, o ktorom jeho bývalá prehlásila, že je násilník a je pre ich spoločnú dcéru nebezpečný. Teraz tu máme istú Varuniu Vongsvirates, bývalku Owena Wilsona, ktorá pre zmenu narieka, že tato sa o ich spoločnú dcéru vôbec nezaujíma.

Owena Wilsona isto poznáte z rôznych bláznivých a romantických komédií. Ja sa priznám, že na jeho zlomený noštek som kedysi mala slabosť. Vo Wedding Crashers (Ako uloviť družičku) bol mňamózny. V skutočnom živote asi nie je taký pohoďák ako vo filmoch. Aspoň podľa jeho expriateľky Varunie.

Owen a Varunie spolu chodili 5 rokov (celkom dosť- poprosím aplauz). V októbri 2018 sa Varunii narodila dcéra Lyla a Varunia chcela na matrike napísať do kolónky otec Owenove meno. Owen neveril, že Varunia je svätica a že rozkračuje nohy výhradne pre jeho maličkosť. Rozhodol sa podstúpiť test otcovstva. Na jeho smolu test preukázal, že za Lylu skutočne môžu práve jeho spermie. A tak začal Owen platiť alimenty a naivne si myslel, že to bude Varunii stačiť. Varunia však chce viac. (nečudujem sa jej!) V médiách vyplakáva, že Owen Lylu od jej narodenia ani raz nevidel. Cez média mu odkazuje, že Lyla potrebuje skutočného otca. Takisto hovorí, že je ironické, že Owen vo svojich filmoch hráva otcov, ale v skutočnom živote svoju vlastnú dcéru nikdy nestretol.

Owen už asi tuší, že ak si bude chcieť žiť ďalej pokojne svoj staromládenecký život, bude musieť Varunii zapchať ústa nejakým poriadnym balíkom chechtákov. Alebo sa bude musieť začať o svoju dcéru skutočne zaujímať. Tomu však ja veľmi neverím. Ak ho to doteraz nepotiahlo, asi bude beznádejne stratený prípad.

 

Malá Lyla

 

Owen Wilson. Má 50-tku na krku, ale stále nepochopil, že rátať plodné a neplodné dni nestačí.

 

Alebo vysadila Varunia tabletky, keď už cítila, že vzťah sa rozpadá?

 

Nečudovala by som sa. Vyzerá trochu psycho.

 

Varunie, Varunie, tá biela podprsenka mi oči kole.

 

V roku 2014 im to ešte klapalo.

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk