Renée Zellweger pre InStyle magazín

pridal NoName 17.11.2019 o 7:30


50-ročná Bridget zdobí decembrovú obálku InStyle magazínu a posťažovala sa na prepieranie jej mena v bulári počas ťažkého rozchodu.

Poďme pekne po poriadku. Áno, Bridget má krásnych 50. Už v apríli oslávila krásne jubileum v kruhu svojej rodiny. Roky nám letia, ale našťastie Renée sa po dlhej dobe konečne podobá na samu seba. Jej padajúce viečka sme spomínali ešte v septembri, kedy Renée absolvovala mierne zvláštny rozhovor v rámci propagácie svojho najnovšieho filmu JUDY. Film bol do britských kín uvedený začiatkom októbra a jej stvárnenie legendárnej Judy Garland bolo kritikmi celkom slušne prijaté. Napríklad na rottentomatoes.com má hodnotenie nad 80%. Čo je naozaj slušné.

Nedávno Renée poskytla rozhovor pre InStyle. Čo-to porozprávala, čo-to pofotila v tých úplne prirodzených, nestylovaných a neretušovaných pózach. Okrem toho ako stvárnila Judy či ako znáša stárnutie, porozprávala aj o tom, ako sa cítila ponížená tým, že sa stala terčom bulváru v ťažkom období svojho života. Jej kariéra bola na vrchole a ona prežívala náročný rozchod. Samozrejme neuviedla, o ktorý z jej rozchodov presne šlo. A bolo ich veruže dosť. Okrem tých oficiálnych ako Jim Carrey, Bradley Cooper či uponáhľané manželstvo s Kennym Chesneym, sa v niektorých obdobiach jej života šepkali mená ako George Clooney, John Stamos, Luke Perry či John Krasinski.

 

50! Nespoznala som ju…

 

Alá Sestrička Betty

 

Judy Garland v podaní Renée

 

Bridget Jones aktuálne dámy!

 

Bridget Jones ako ju poznáme

 

Kto si pamätá Sestričku Betty???

 

Zdroje: dailymail.co.uk, instyle.com, whosdatedwho.com, ew.com, nathanzoebl.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk