Demi Lovato má frajera

pridal NoName 19.11.2019 o 18:28


Ja byť jej mama, dám jej zaracha do konca života.

Austin Wilson, tak sa týpek volá, je totiž prototyp chlapca, ktorého chcete držať ďalej od svojich dcér. Tatkovia si kvôli takým zvyčajne kupujú brokovnicu a mamky kyanid. Austina som si preklepla, na Instagrame má rozsiahlu zásobu fotiek, na ktorých ukazuje svoje potetované telo a ksicht. Okrem toho rád mení farbu účesu, cyklámenová ružová sa mu obzvlášť hodí k pleti. Nechcem znieť nejako povrchne a súdiť ľudí na základe výzoru a blablabla. Ale ak sa niekto rozhodne potetovať si tvár a vyzerať ako malá fetka, tak si o ňom budem myslieť, že je malá fetka. Imidž nie sú odstávajúce uši, volíme si ho sami.

Demi a Austin potvrdili svoj vzťah romantickým otagovaním sa na Insta. Demi zverejnila ich spoločnú fotku a napísala k nej My.

Austin reagoval podobne, zverejnil svoju selfie s Demi a pripísal vyznanie – My Love.

No čo už s nimi. Prajem im, aby z ich vzťahu vzniklo množstvo nádherných selfičok a aby si celkom nezničili nosnú prepážku.

Pridám aj svoju dnešnú úvahu ktorá bude o zhubnom vplyve slávy na citlivú detskú dušičku. Demi Lovato a Selena Gomez sa kedysi spoločne objavili v trápnom detskom seriáli Barney @ Friends. Obidve majú podľa mňa problém vyrovnať sa so slávou, ktorú okúsili už ako malé deti. Slovami čokoládového kráľa Jara Slávika – Deti do showbiznisu nepatria. A ja súhlasím. Dúfam, že to ani jedna z nich nedá na Britney Spears. Holohlavú Selenu asi neznesiem.

 

 

Toto vyzerá na ťažkú noc

 

Vlastne aj toto. Zdá sa, že Austinovo portfólio modelovských výrazov zahŕňa najmä poopičné pózy.

 

By som ho hnala, ani tá panenka Mária na ruke by mu nepomohla.

 

Aktuálna Demi. Not great, not terrible.

 

A jeden Barney, dúfam, že nedostanete rakovinu oka.

 

Zdroje: justjared.com,  instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk