Emilia Clarke a jej nahé scény

pridal NoName 23.11.2019 o 9:19


Kráľovnú drakov iste poznáte.

Nedávno sa zastavila, resp. “zasadla” do kresla Daxa Sheparda, aby mu poskytla rozhovor pre jeho podcast zvaný Armchair Expert. Daxa Sheparda moc v obľube teda nemám. Komediálny herec s krivým nosom a manžel Veroniky Marsovej nepôsobí na mňa zrovna sympaticky. Vo svojich podcastoch už privítal nejednu známu osobnosť, tentokrát si vybral Emiliu aby mu porozprávala o tom ako sa cítila pri natáčaní nahých scén pre Game of Thrones.

Emilia si tak zaspomínala na začiatky natáčania prvej série. Mala vtedy 23 a ak si dobre spomínate – o nahé scény rozhodne nemala núdzu. Sama priznáva, že ponuku hrať Daenerys prijala skôr ako si prečítala scenár. V rozhovore priamo obviňuje svojich šéfov, že ju častokrát zahnali do kúta, aby sa cítila vinná, že netočí viac nahých scén a sklame tým svojich fanúšikov. Pre tých, ktorí ste sledovali seriál, jej šéfov nemusím menovať. Iste viete o kom hovorila a ak náhodou nie, postačí ak vám poviem, že po poslednej sérií získali prezývku Dumb and Dumber, teda Blbí a Blší. Emilia teda bola niekoľkokrát nútená dať si panáka vodky, aby tieto scény vôbec natočila.

Ako vtedy začínajúca herečka, veľa skúseností nemala. Na rozdiel od svojho hereckého partnera Jasona Momoa, s ktorým mala aj pár povedzme mierne drastických nahých scén. Teraz si už dáva pozor na projekty, ktoré obsahujú nahé scény. Tak napríklad odmietla rolu Anastasie vo filmovej sérii 50 odtieňov sivej.

 

Ako Daenerys v prvej sérii Game of Thrones

 

 

S Daxom Shepardom

 

Taký sedačkový rozhovor

 

Dax a jeho úsmev

 

Na rozdiel od tejto fotky sa väčšinou tvári rovnako…presnejšie ako jeden konkrétny emotikon. Hádanka na záver – ktorý?

 

Zdroje: dailymail.co.uk, armchairexpertpod.com, latimes.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk