Lourdes a orgie

pridal Pivonia 15.12.2019 o 14:42


Madonnina dcéra nepadla ďaleko od stromu. Nakrútila „umelecké“ orgie.

 

Lourdes sa pomamila. Je to také krásne, až si utieram slzu v oku. Lourdes zbožňuje pozornosť, je rada sexuálne explicitná a tak trochu nechutná. Madonna je na ňu vraj veľmi pyšná a v jednom rozhovore sa dokonca vyjadrila, že jej závidí jej talent.

Povedzme si to na plnú hubu, veď sme na pikoškách- Lourdes je neskutočne škaredá. Ale škaredá takým zvláštne hypnotickým spôsobom, že ak by som bola Picasso tak ju isto namaľujem. A potom hodím tyčku z jej chlpatej pazuchy. Chápete ma?

23-ročná Lourdes je príležitostná modelka a príležitostná herečka . Jej tatko je Kubánec Carlos Leon, ktorý kedysi dávno Madonnu trénoval a pretrénoval sa až do jej postele.

Poďme už ale k tej orgii. Celý počin sa nazýva Love Different 2020 a je to vlastne módna prehliadka španielskej značky Disigual, ktorá sa končí tým, že sa všetci modeli a modelky povyzliekajú a skončia na jednej ochkajúcej kope. Podľa slov režiséra Carlota Guerrero to má reprezentovať to, že bozk je základným a univerzálnym aktom lásky. A tá úhľadná kôpka tiel v sebe nesie posolstvo lásky, multikulturalizmu a rozmanitosti.

 

Šaty od Desigualu a v nich Lourdes. Povedzte mi, ešte tú značku niekto nosí? Podľa mňa je to módne predpeklie.

 

Lourdes a jej vrcholné tanečné číslo- sliepka, ktoré sa snaží vytlačiť priveľké vajíčko.

 

Táto póza sa volá- Pozrite sa na moju pazuchu, vy oholené bábovky!

 

Lourdes sa vo videu bozkáva so ženou. To všetko preto, aby nám ukázala, že láska nemá hranice (s čím samozrejme súhlasím, len tá forma je bolestivo explicitná).

 

            A tu to už máte naplno. Chlapíkovi s fúzikmi sa to pozdáva.

 

Aj vy si TAKTO predstavujete lásku?

 

Jedno z Picassových diel, na ktorom by pokojne mohla byť Lourdes. Vidíte tie pazušné chlpy, ktoré prerástli až na ramená?

 

Video, ktoré je údajne o láske. Tvorcovia by si mali zobrať do rúk slovník a naštudovať si, čo to tá láska vlastne je.

 

Keď už sme pri ľuďoch, ktorí tvoria trápne zlátaniny a myslia si, že produkujú skutočné umenie, videli ste nový klip od Karola?

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  instagram.com,  youtube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk