Adam Driver sa na seba nedokáže pozerať

pridal Pivonia 30.12.2019 o 16:09


Ja sa na neho naopak dívam celkom rada.

 

Sú tu s nami nejakí geekovia? Ja sa pyšne radím medzi fanúšikov Hviezdnych vojen. Aj hrnček s Darth Vaderom mám, aj čelenku s vrkôčikmi, ktorá zo mňa vykúzli princeznú Leiu vlastním. V každej trilógii mám svojho obľúbenca, ktorému by som s radosťou… ehm… preleštila svetelný meč. V tej najstaršej je mojím favoritom darebácky Han Solo, v druhej trilógii moje srdce ukradol správňak Obi-Wan a v tretej som sa namotala na hlavného zloducha Kyla Rena. A moja namotávka sa plynulo preniesla aj na jeho predstaviteľa Adama Drivera.

Adam Driver nie je klasický fešák. Nemá súmernú tvár, ani dokonalú sánku a uši mu tak trochu odstávajú. Má však v sebe charizmu zádumčivého intelektuála, neskutočný hlas a veľmi príjemných 189 centimetrov. Najviac je fakt pôsobivý herec. Toť včera som videla vzťahovú drámu Marriage Story, v ktorej hrá so Scarlett Johansson rozvádzajúci sa manželský pár. Film odporúčam najmä ľuďom, ktorí majú dlhoročný vzťah, určite sa v ňom nájdete. Je  veľmi zaujímavé vidieť dvoch vychytených komerčných hercov, ktorí bežne vo filmoch skôr skáču a oháňajú sa zbraňami rôznych tvarov a veľkostí, ako skutočne hrajú. A ide im to neskutočne. Za svoje výkony sú Adam a Scarlett nominovaní aj na Zlaté glóbusy a ja dúfam, že sa im ujde aj nominácia na Oscara.

Adam sa narodil v roku 1983 v San Diegu. Ako tínedžer bol poriadny výtržník. Priznal sa, že podpaľoval rôzne objekty, šplhal sa na vysielače a dokonca si s kamošmi založil Fight Club, ktorý bol inšpirovaný rovnomenným filmom. Po škole pracoval ako podomový predajca vysávačov. Útok na dvojičky 11. septembra ho zobral natoľko, že vstúpil do armády. V námorníctve slúžil 2 roky a osem mesiacov, potom sa však zranil a musel armádu opustiť. Následne ho prijali na umeleckú školu Juilliard a jeho herecká kariéra sa konečne mohla naplno rozbehnúť. Započal ju v seriáli Girls, za rolu Adama Sacklera bol trikrát nominovaný na cenu Emmy. Vidieť ste ho mohli aj vo filmoch Lincoln, Paterson, BlacKkKlansman či už spomínaných Hviezdnych vojnách. Adam si v roku 2013 vzal za ženu herečku Joanne Tucker. Majú spolu syna.

Adam je veľkým fanúšikom pôvodných Hviezdnych vojen, tie najnovšie však nikdy nevidel a ani neplánuje. Nedokáže sa totiž dívať na filmy, v ktorých hrá. Nedávno robil rozhovor v rádiu NPR. Moderátor počas interview pustil záznam jeho speváckeho čísla z už spomínaného filmu Marriage Story. Adam to nezniesol a bez vysvetlenia odišiel z budovy.

 

 

Ako Kylo Ren v mojej obľúbenej hore bez scéne. Sithské tepláky má prekliato vysoko.

Jedna upršaná

 

Jedna aktuálna z premiéry Epizódy IX. Na pravoboku je jeho pani manželka Joanne Tucker.

Jedna polonahá, pre všetky pikoškárky, ktoré majú rady zlých chlapcov a melancholických intelektuálov.

Kto by si ho zobral domov?

 

Ja!

 

So Scarlett na filmovom festivale v Benátkach. Marriage Story bol medzi nominovanými na najlepší film. Napokon vyhral Joker.

Keď raz budú točiť remake Harryho Pottera, Severus Snape je jasný.

 

Pieseň Being Alive z filmu Marriage Story. Toto primälo Adama utiecť z rádia.

 

Zdroje: en.wikipedia.org,  bbc.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk