Šťastný, nový a plastový

pridal kara 2.1.2020 o 19:39


Taký vám želajú Kardashianky.

No dobre, priznávam sa, tento vinš nemám priamo od zdroja, ale keby o pikoškároch vedeli, isto by niečo pekné popriali. Alebo možno ani nie. Pôvodne som vám tento vinš chcela priniesť v čase tesne povianočnom, no viete, ako to chodí. Cez sviatky sa veľa je, pije a spí. Človek teda ľahko stratí pojem o čase, priestore a dni v týždni – až dnes po 19tej hodine som zistila, že je vlastne štvrtok (týmto sa ospravedlňujem všetkým, ktorí už dnes zarezávali a teraz ma nenávidia za to, že si doma budem váľať šunky o tri dni dlhšie). Takže mi odpustite môj mierny časový posun, keďže prázdninový režim ešte doznieva.

Aby som sa ale vrátila k podstate článku – Kardashianky oslavovali ako už tradične Vianoce na veľkej párty, ktorá sa tento rok konala u Kourtney doma. Nechýbalo množstvo celebrít, hudobný hosť Sia, a aby bolo čo točiť aj do reality šou (ktorú už naozaj asi vôbec nikto nesleduje a len čakám oznámenie, že ich rušia), na párty nechýbal ani Scott so Sofiou, Kourtney si pre istotu zavolala aj staronového frajera Younesa, prišiel aj neverný Tristan, údajne aj Caitlyn a dokonca sa objavil aj Rob. Mali pozvať aj Blac Chynu, to by bola hneď väčšia zábava. A vy ste mali aké sviatky? Tiež oslavujete v takomto veľkom štýle?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk